Search
Close this search box.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τάσος Ταστάνης: «Όλοι μαζί για να αλλάξουμε την πόλη της Γλυφάδας» Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ανατροπή στη Γλυφάδα»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στην μικρή, όπως αποδείχθηκε, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του υποψήφιου Δημάρχου της πόλης μας Τάσου Ταστάνη.
Μπροστά σε εκατοντάδες, συμπολίτες μας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και το φουαγίε ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ταστάνης με την έντονη παρουσία του στους κοινωνικούς αγώνες, στους συλλόγους γονέων, στο συνδικαλισμό, στους αγώνες για την υπεράσπιση του Σαρωνικού, του Υμηττού, των ελεύθερων χώρων, της Δημόσιας περιουσίας, της δημιουργίας πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της πόλης μας και των γύρω περιοχών, απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας.
Ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα», που δίνει σταθερά τη μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, συσπείρωσε εκατοντάδες κατοίκους της Γλυφάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019.
Μαζί βρέθηκαν και χαιρέτισαν οι συνδημότες μας Αλέξης Χαρίτσης Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Τσιρώνης Βουλευτής εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Ανδρέας Πετρόπουλος Δημοσιογράφος της «Αυγής» και Νίκος Καραταράκης Δ/ντής Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Νίκος Παππάς Υπουργός Ψηφιακής
Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η Θεανώ Φωτίου Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Γιώργος Βασιλειάδης Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο Νίκος Ξυδάκης Βουλευτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Γιάννης Μπαλάφας Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.
Μαζί ήταν και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Καραγκούνης πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και ο Μιχάλης Υδραίος μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Το Παρών έδωσαν με σύντομο χαιρετισμό οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την «Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου» Αγγελική Λεβέντη, Μαρία Νερούτσου και ο Μιλτιάδης Ευσταθιάδης.
Στην εκδήλωση, επίσης, παραβρέθηκαν η Φωτεινή Παντιώρα Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Στέλιος Πλιάκης Διοικητής του ΟΠΕΚΑ, ο Διονύσης Κεκάτος Αντιπρόεδρος της Αττικό Μετρό, ο Ιωάννης Σκουμπούρης Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ και ο Άρης Βαρελάς Διευθυντής Δ’ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
Με την παρουσία τους τίμησαν και ο Κώστας Χαρίτος υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου, ο Μπάμπης Μπιλίνης υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, ο Θέμης Παυλόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, και ο Κώστας Μερκουράκης υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.
Καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα της «Ανατροπής στη Γλυφάδα» εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος για το δημαρχιακό αξίωμα με την παράταξη «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα» κ. Στέλιος Θεοδοσόπουλος. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την συνεργασία την οποία προωθεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο και η απλή αναλογική θα αλλάξει το πολιτικό τοπίο για το καλό της πόλης. Παρευρέθηκαν ακόμη οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, Βάνα Μπάρμπα, Ιωάννης Τζούβελης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Νικόλαος Νικολάου.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Αυτή τη φορά θα νικήσουμε.
Γιατί είμαστε οι μόνοι που θέλουμε και μπορούμε να στηρίξουμε και να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. Με πρόνοια για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, τη στήριξη των νέων επιστημόνων, των επαγγελματοβιοτεχνών κ.ά. Για να γίνει η Γλυφάδα μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, κέντρο της Νότιας Αθήνας.
Γλυφαδιώτισσες και Γλυφαδιώτες,

Όλοι μαζί μπορούμε να συν-διαμορφώσουμε την αναγκαία πρόταση για τα δημοτικά ζητήματα στο Δήμο της Γλυφάδας και να εμπνεύσουμε τους συμπολίτες μας να συμπαραταχθούν μαζί μας.
Με τη σιγουριά ότι η Συνεργασία για την πόλη μας με Δημοκρατία, Διαφάνεια, Αλληλεγγύη και Όραμα θα φέρει νικηφόρο αποτέλεσμα για τους πολίτες της, ανανεώνουμε το ραντεβού στους αγώνες που έρχονται».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Φεβρουαρίου 2019]

Scroll to Top