Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: Παρουσία με νόημα για τον Δημοσθένη Δόγκα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Mε μεγάλη συμμετοχή δημοτών αλλά και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ανεξάρτητης Παράταξης «Δημοτική Βούληση» Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Ιωνία», στη Βούλα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατήρ Αντώνιο, ενώ ακολούθως οι αιρετοί και οι εκπρόσωποι συλλογικών φορέων που παρευρέθηκαν απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, παραλαμβάνοντας κάθε κομμάτι της βασιλόπιτας.
Ο επικεφαλής της παράταξης, Δημοσθένης Δόγκας, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και κοινωνική προσφορά.
Ο Δημοσθένης Δόγκας αναφέρθηκε στην έντονη και παραγωγική παρουσία της «Δημοτικής Βούλησης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και στο έργο που πραγματώθηκε, λέγοντας ότι «ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Βούλησης τα τελευταία 4,5 χρόνια είναι σίγουρα με θετικό πρόσημο, καθώς χαρακτηρίζεται από σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, από ιδιαίτερα εποικοδομητική αντιπολίτευση, διοργάνωση ποικίλλων εκδηλώσεων και ημερίδων για τους πολίτες, επικοινωνία και προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους καθώς και με σωτήριες παρεμβάσεις για τον τόπο, αφήνοντας σημαντικές παρακαταθήκες για το μέλλον.»
«Η Δημοτική Βούληση είναι και θα είναι παρούσα σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του Δήμου, πάντα για την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος και έτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας, ευχήθηκε μια υγιή και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε «από καρδιάς» όπως είπε «τον καλό φίλο Δημοσθένη Δόγκα» για αυτά που προσέφερε «στην παραγωγή πολιτικής τα 4,5 τελευταία χρόνια αλλά και για το ήθος, τον λόγο και την ευγένειά του στα Δ.Σ.», ενώ τόνισε ότι μαζί του είχε μια «εξαιρετική συνεργασία, με παραγωγική σύνθεση απόψεων και πολιτισμένη συνεννόηση, γεγονός που δεν συναντάς συχνά» στην πολιτική ζωή.
Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δημοσθένη Δόγκα στις Περιφερειακές εκλογές με την Παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», καθώς όπως είπε «ο Δημοσθένης θα είναι μια πολύ χρήσιμη φωνή στην Περιφέρεια Αττικής», ενώ επισήμανε και τη σημασία, ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να εκλέξει Περιφερειακό Σύμβουλο από την περιοχή, γνώστη των θεμάτων και των προβλημάτων, ώστε να επιβεβαιώνεται και η σχέση με την Περιφέρεια Αττικής.
Τέλος, απευθυνόμενος στον υπ. Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, ευχήθηκε καλή επιτυχία και υπερτόνισε την επιλογή του Δημοσθένη δίπλα σε αυτόν, χαρακτηρίζοντάς τον «καθαρόαιμο αυτοδιοικητικό, με σημαντικά δείγματα γραφής, εργάτη της Αυτοδιοίκησης με βαθιά γνώση, κύρος και ήθος».
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του π. Περιφερειάρχη Αττικής και νυν υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, υπερτόνισε τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να υφίσταται στην πολιτική ζωή του τόπου, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της Αυτοδιοίκησης και στην επαφή με τον πολίτη αλλά και το σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας Αττικής, ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος που είναι ρόλος ανάπτυξης και στήριξης. Αναφέρθηκε στην μεγάλη περικοπή πόρων που υπέστη η Αυτοδιοίκηση τα τελευταία δέκα χρόνια αλλά και για την επιτυχημένη προσπάθεια του να δημιουργήσει ικανοποιητικό αποθεματικό, κατά τη θητεία του ως Περιφερειάρχης Αττικής. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δημοσθένη Δόγκα καθώς όπως είπε «ο Δημοσθένης είναι νέος, έντιμος και αγωνίζεται για την περιοχή» και αξίζει να αποτελεί την επιλογή των πολιτών.
Η έναρξη του μουσικού μέρους της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το γνωστό κιθαρίστα Αντώνη Έρημο, ο οποίος «ταξίδεψε» το κοινό με μουσική από ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας συνοδεία την κλασική κιθάρα του.
Ακολούθησε το μουσικό σύνολο Quasi Quartetto με τους Γιώργο Μανωλά στο 1ο Βιολί, το Σπύρο Τραυλό στο 2ο Βιολί, τη Γιούλη Σούλα στο Βιολοντσέλο και το Χρήστο Μπάκη στο Πιάνο και στην ενορχήστρωση, οι οποίοι «μάγεψαν» το κοινό σε ρυθμούς tango αλλά και κλασικής μουσικής.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή ανθοδεσμών στους μουσικούς της βραδιάς και με κλήρωση βιβλίων από την πρώτη Ποιητική Συλλογή «Δημοσθένους Σκέψεις/Ο Σκοπός» του Δημοσθένη Δόγκα, τα οποία και προσφέρθηκαν στους τυχερούς της βραδιάς.
Παρατέθηκε μικρή δεξίωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Δημοσθένη Δόγκα, καθώς ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για το ανώτατο επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και την παράταξη του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής/ Γιάννης Σγουρός/ Μόνο με έργο».
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Φεβρουαρίου 2019]

Scroll to Top