Tsaklidis Fur & Leather: Από την Καστοριά στην καρδιά της Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα απέκτησε η Tsaklidis Fur & Leather. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλ. Εσπερίδων 3, θα βρείτε τα αγαπημένα σας δερμάτινα ανδρικά και γυναικεία ενδύματα αλλά και αξεσουάρ. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τη σημαντική εμπειρία των ανθρώπων της αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η οικογένεια Tsaklidis άλλωστε δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία γουναρικών και δερμάτινων ειδών πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 1979.


Μια επίσκεψη στο κατάστημα της Γλυφάδας, είναι σίγουρο πως δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Το δερμάτινο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και κατέχει σταθερή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να ταιριάξει σε κάθε τύπο γυναίκας ή άνδρα, αναδεικνύοντας το στυλ και τη φινέτσα.
Η Tsaklidis δημιουργεί προϊόντα που ακολουθούν την τελευταία τάση της μόδας, παράγονται με υψηλές προδιαγραφές και είναι φτιαγμένα στο χέρι με πολύ φροντίδα. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι «Η σωστή επιλογή των υλικών και η επεξεργασία με σύγχρονες μεθόδους είναι καθοριστικοί παράγοντες για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα».

Αν πάλι έχετε ένα παλτό, μια γούνα που έχουν ανάγκη μεταποίησης, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους πλέον ειδικούς!

 

Πλατεία Εσπερίδων 3, τηλ. 210 89 45 744, www.thelamb.gr, fb: @tsaklidisfurandleather


[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 1 Απριλίου 2017]

Scroll to Top