Turkish Airlines World Golf Cup 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίουστο Glyfada Golf Club, με συμμετοχή 65 παικτών

Μια από τις τελευταίες φάσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Golf 2015 της Turkish Airlines, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγωνίσματος, έλαβε χώρα στο Glyfada Golf Club στην Αθήνα το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015. Η εκδήλωση στην Αθήνα, ακολουθώντας τη δυναμική του πρωταθλήματος από το εναρκτήριο τουρνουά το 2013, αποτέλεσε ένα από τα 70 προκριματικά της παγκόσμιας σειράς, ενώ συνολικά συμμετείχαν 65 παίκτες, όλοι προσωπικά προσκεκλημένοι από την TurkishAirlines. Οι κύριοι Στράτος Χρυφαφούδης και Απόστολος Καΐρης ολοκλήρωσαν πρώτοι στις αντίστοιχες κατηγορίες στον ατομικό διαγωνισμό stableford με βαθμολογία netpoints 40 και 41 και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό στην Αττάλεια της Τουρκίας, τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Σοφία Γεράρδη ήταν η νικήτρια στην κατηγορία nearestthepin, μαζί με τον Ντένις Ρίγα.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Golf της Turkish Airlines στην Αθήνα», ανέφερε ο Alp YAVUZESER, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines για την Αθήνα.

Turkish-Airlines-World-Golf-Cup-2015_palmos2«Ήταν μια εξαιρετική ημέρα και δίνουμε συγχαρητήρια στους νικητές μας Στράτο και Απόστολο. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Αττάλεια τον Οκτώβριο».

Ο πρώτος προκριματικός έλαβε χώρα στη Νότιο Αφρική το Μάρτιο του 2015, ενώ έχουν ήδη διεξαχθεί τουρνουά σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Κατάρ, Ινδία, Κουβέιτ, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Νότιο Κορέα, Κίνα, Χονγκ Κονγκ και Γερμανία.

Οι νικητές του μεγάλου τελικού θα συμμετέχουν στο Turkish Airlines Openpro-am 2015, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα απολαύσουν διαμονή επτά διανυκτερεύσεων σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο.

Η Turkish Airlines, η οποία ψηφίστηκε πρόσφατα ως «Europe’s Best Airline» για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Golf το 2013, διαθέτοντας 12 προκριματικούς, στο οποίο διακρίθηκε ο HanLiang από την Κίνα. Το βραβείο του για τη νίκη ήταν η συνεργασία με το #1 στον κόσμο και 14 φορές πρωταθλητή στο Turkish Airlines Openpro-am, TigerWoods.

Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας, υπήρξε μια ραγδαία επέκταση, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν 50 προκριματικοί παγκοσμίως το περασμένο έτος και 70 το 2015.

Σχετικά με την TurkishAirlines

Turkish-Airlines-World-Golf-Cup-2015_palmos3Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της StarAlliance, η TurkishAirlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 296 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 277 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιάως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία “Best Economy Catering Service” το 2010, “Best Business Catering Service” το 2013 και “Best Business Catering Service” το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν φέτος τα βραβεία “World’sBest BusinessClassLoungeDining” και “World’s Best Business Airline Lounge” στηvέρευνα της Skytrax.

Η TurkishAirlines πετάει σε περισσότερες χώρες στον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία (110 χώρες στις πέντε ηπείρους), σύμφωνα με τον Επίσημο Οδηγό Αερογραμμών του UMB. Το 2013, ηTurkishAirlines, διακρίθηκ εως «BestAirlineinEurope» απότηSkytrax. Νικήτριατουβραβείου “World’sBestEconomyClassOn-BoardCatering”, η Turkish Airlines ήταν επίσης ο αποδέκτης του βραβείου “BestBusinessClassCatering” το 2013 από τη Skytrax.

Η εταιρία κέρδισε το βραβείο Skytrax, γνωστό ως «PassengersChoice Awards» για την «Best Airline in Southern Europe» από το 2009 έως και το 2012. Το 2012, η Skytraxόρισε την TurkishAirlines ως “Best Premium EconomySeats” στον κόσμο για τα καθίσματα ComfortClass.

Scroll to Top