Έγινε το πρώτο επίσημο βήμα για τον Στάθη Ψυρρόπουλο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Αποτελεσματικό και διεισδυτικό το Συνέδριο της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Στις κατάμεστες αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Άλσους Κιντής» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου το συνέδριο της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Ο επικεφαλής της παράταξης Στάθης Ψυρρόπουλος έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ιστορική παράταξη ξανά στις κάλπες του 2023, δυναμωμένη και ανανεωμένη, βάζοντας στο επίκεντρο ξανά τον δημότη και τον κάτοικο της Ηλιούπολης.

Σύντομος και περιεκτικός στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό του έργου της παράταξης όταν ήταν Διοίκηση του Δήμου, στη συνέχεια έκανε απολογισμό δράσεων της παράταξης ως αξιωματική αντιπολίτευση και παρουσίασε τις πρώτες σκέψεις και άξονες που θα κινηθεί η κοινωνική πολιτική του. Καυτηρίασε περιγραμματικά τα κακώς κείμενα της νυν Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να δείξει ότι η παρουσία του ίδιου και της παράταξής του, θα καλύψουν το μεγάλο κενό που σήμερα έχει η Ηλιούπολη σε κάθε επίπεδο.

Από τις σημαντικές στιγμές του συνεδρίου ήταν και η παρουσίαση του νέου λογότυπου. Κρατώντας και τιμώντας το παρελθόν, διατήρησε το όνομα της ιστορικής παράταξης, βάζοντας επιπλέον χρώματα στην πολιτική παλέτα και δείχνοντας ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πολίτη προτάσσοντας το Δήμο και τα προβλήματα του, μακριά από κομματικές ταμπέλες.

Από τις ισχυρές παρουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες καθώς έλαβαν και το λόγο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ήταν ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης και ιδρυτής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Βασίλης Βαλασόπουλος. Επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης και πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Παράταξης, Τεχνικός Σύμβουλος του π. Δημάρχου Ηλιούπολης και επί 13 έτη Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Κίμωνας Παπαγεωργίου και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, Δήμητρα Κορμά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προτεραιότητα ήταν η ασφάλεια. Τηρήθηκαν απαρεγκλίτως και ευλαβικά όλες οι οδηγίες μέχρι το τελευταίο λεπτό κατά την είσοδο, την παραμονή και την συμμετοχή. Κάποιοι που δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα δεν κατόρθωσαν να  μπουν στην αίθουσα, είχαν όμως τη δυνατότητα να ακούσουν τα όσα ειπώθηκαν από τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί πέριξ αυτής.

Δίνοντας το λόγο στους πολίτες, η δημοτική παράταξη έκανε πράξη τις αρχές της Συμμετοχικής Δημοκρατίας. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν τις δικές τους προτάσεις για το Μέλλον της πόλης και τις κατέθεσαν στις ειδικές κάλπες της διοργάνωσης. Η δυναμική ομάδα της παράταξης θα τις ελέγξει μία-μία και θα τις καταθέσει στο πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί όπως αξίζει στον κάθε Ηλιουπολίτη.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους για την ενδυνάμωση της παράταξης μας “Πρώτα η Ηλιούπολη”. Προχωράμε μαζί με την τόσο μεγάλη δύναμη που μας δώσατε για να συνεχίσουμε τον αγώνα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η πόλη!», δήλωσε συγκινημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Δεκεμβρίου 2021]

Scroll to Top