Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στη ΓΑΔΑ η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» για την εγκληματικότητα στην πόλη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Θα επιμείνουμε μέχρι να μειωθεί η έξαρση της εγκληματικότητας στην Ηλιούπολη!», τόνισαν εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» που βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Στάθης Ψυρρόπουλος και Χρήστος Καλαρρύτης είχαν σύσκεψη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο κ. Παρασκευά Σανιδά, και τους έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα της αύξησης της αστυνόμευσης στην πόλη και συγκεκριμένα:

• Την ύπαρξη σταθερής περιπολίας κατά τις βραδινές κυρίως ώρες
• Την αύξηση της αστυνόμευσης σε εστίες βίας και εγκληματικότητας σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης μας (πάρκο Χαλικάκι, Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, πλατεία Άγγελου Σικελιανού, περιοχή Αστυνομικών, Αγία Μαρίνα και Άγιο Κωνσταντίνο)
• Την άμεση στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης με άτομα που θα ασχολούνται αποκλειστικά με την εγκληματικότητα στην Ηλιούπολη
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κατανοώντας τα στοιχεία και την υπάρχουσα κατάσταση που του μετέφεραν, έδωσε εντολή να εκδοθεί άμεση διαταγή τις επόμενες ώρες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που του έθεσαν.
«Ως Παράταξη θα δώσουμε τη «μάχη» για να μειωθούν τα καθημερινά κρούσματα βίας, διαρρήξεων και εγκληματικότητας ανηλίκων που διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη της πόλης μας.
Τις επόμενες μέρες θα παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουμε θέσει.
Βρισκόμαστε εδώ για να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας εμπράκτως και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Αναμένουμε τη σύσταση Τοπικού Συμβουλίου Εγκληματικότητας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας, πρόταση που έχει επισημανθεί από την Παράταξη μας», τόνισαν με το πέρας της συνάντησης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 29 Μαΐου 2021]

Κύλιση στην κορυφή