Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Αλίμου ο Μανώλης Μιχαλέτος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Με 23 ψήφους υπέρ και 4 λευκά, ο Μανώλης Μιχαλέτος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, εκλέχθηκε συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, στο Δήμο Αλίμου, ύστερα από πρόταση του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μανώλης Μιχαλέτος δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης αλλά και βαθύτατης συγκίνησης, κατόπιν ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου , εκλέχθηκα Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο μας.

Το αίσθημα ευθύνης αφορά τη θέση του συμπαραστάτη που αποτελεί μια διακεκριμένη υπηρεσία στο πλευρό των πολιτών.

Το αίσθημα συγκίνησης γιατί ψηφιστηκα και από την διοικούσα παράταξη με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας Ανδρέα Κονδύλη και από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης με πρωτοφανή ευρεία πλειοψηφία.

Ευχαριστώ  το Δημοτικό Συμβούλιο  Αλίμου στο οποίο και θα λογοδοτώ και δεσμεύομαι για εντατική εργασία στο πλευρό των συμπολιτών μου.

Ευχαριστώ!»

Ποιος είναι ο Μανώλης Μιχαλέτος

Είναι διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Γεννήθηκε το 1983 και ζω στον Άλιμο από το 1988.

Εργάζεται  στο χώρο της ναυτιλίας, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση του τόπου καταγωγής του (Νεάπολη Λακωνίας/Βάτικα) και της οικογένειάς του.

Από πολύ νέος ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά της πόλης του, μέσα από τον Σύλλογο της περιοχής Κυθηρίων, την ενορία της Μυρτιδιώτισσας, ενώ παράλληλα ανέπτυξε και πλούσια πολιτική δράση μέσα από τις τάξεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. (Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου 2016-2021 και έκτοτε Αντιπρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της ΝΔ).

Αγαπά την περιοχή που μεγάλωσε όπου και αποπεράτωσε τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, έχει παιδικές μνήμες, φίλους και συγγενείς, νοιάζεται  για τη γειτονιά του, την Περιοχή Κυθηρίων , καθώς και για  όλο τον Άλιμο.

Διετέλεσε ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έως το 2023, καθώς εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2019.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Μαρτίου 2024]

Scroll to Top