Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Κώστας Γιαλής
  • Απερχόμενος Πρόεδρος ο Τάσος Ζαγοριανός

Μια ροταριανή χρονιά ολοκληρώθηκε και η πανηγυρική συνεστίαση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στον Όμιλο της Βουλιαγμένης ήρθε και επίσημα να οριοθετήσει τη λήξη της και να αναδείξει το νέο διοικητικό συμβούλιο για τη ροταριανή χρονιά 2018 – 2019.

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος και εντός εποχής, τα μέλη και οι φίλοι του Ροταριανού Ομίλου Γλυφάδας έδωσαν το παρόν και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Παρακάμπτοντας τις τυπικές διαδικασίες ο απερχόμενος Πρόεδρος Τάσος Ζαγοριανός ξεκίνησε την πανηγυρική συνεστίαση αμέσως μετά την προσέλευση των παρευρισκομένων αντιστρέφοντας το σύνηθες τυπικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν πως η συνεστίαση αυτή είχε πιο γιορτινό χαρακτήρα οπότε και θα έδιδε την ευκαιρία στα μέλη με το πέρας των τυπικών να απολαύσουν τη ζωντανή μουσική, το φαγητό και να συζητήσουν.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Τάσος Ζαγοριανός στη σύντομη ομιλία του παρουσίασε το σύνολο των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς τη ροταριανή χρονιά που ολοκληρώθηκε. Αναφέρθηκε στην ιστορική παρουσία του Ρ.Ο.Γ. και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σημαντικό έργο προσφοράς που παράγει χάρι στα μέλη του παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τον βοήθησαν στη διάρκεια της θητείας του και βέβαια έκανε ιδιαίτερη μνεία στην εξωστρέφεια που πέτυχε ο Ροταριανός Όμιλος παρουσιάζοντας στον κόσμο τις δράσεις και τις ομιλίες που έλαβαν χώρα όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τη στήλη που ξεκίνησαν και διατηρούν στην εφημερίδα μας.

Την ιδέα αυτή είχε το μέλος του Ρ.Ο.Γ. Βασίλης Τριτάκης ο οποίος σε εβδομαδιαία βάση και πιστός στις χρονικές προθεσμίες που επιτάσσει το έντυπο και το τυπογραφείο έγραφε αστείρευτα τις δράσεις του Ομίλου.

Ο ρ. Πρόεδρος Τάσος Ζαγοριανός κάλεσε προσωπικά να παραλάβουν τιμητικούς επαίνους για την πολύτιμη προσφορά τους τον Γρηγόρη Μιχταριάν και τον Βασίλη Τριτάκη. Ενώ με τον έπαινο «Paul Harris Fellow» τιμήθηκε ο Γιώργος Παράβαλος.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικού επαίνου στη Διευθύντρια της εφημερίδας μας, Έφη Φιλιπποπούλου. Ο Ροταριανός Όμιλος θέλοντας να δείξει ότι εκτιμά τη συμβολή του τοπικού τύπου στην εξωστρέφεια του Ρ.Ο.Γ. απένειμε στην Έφη Φιλιπποπούλου τιμητικό έπαινο. Εκείνη όμως με τη σειρά της αναφέρθηκε στην πολύτιμη αρωγή του Βασίλη Τριτάκη που «γέμιζε» αυτή τη στήλη σε εβδομαδιαία βάση. Διότι η πρόθεση για τον χώρο υπήρχε, όμως μετράει και το περιεχόμενο.

Ο νέος ρ. Πρόεδρος για τη ρ. χρονιά 2018 – 2019 Κώστας Γιαλής παρέλαβε τη σφύρα και το περιλαίμιο και πλέον επίσημα έκανε την πρώτη ομιλία του ως Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Γλυφάδας. Στόχος του είναι με το νέο διοικητικό συμβούλιο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δράσεις και την προσφορά του Ομίλου και να διατηρήσει το καλό επίπεδο που έχει παρουσιάσει ο Ρ.Ο.Γ., ζήτησε και για αυτή τη ροταριανή χρονιά τη συμβολή και τη στήριξη όλων και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά για τον Όμιλο, για τον καθένα προσωπικά αλλά και για τη χώρα μας που είναι πολύπαθη. Στη συνέχεια κάλεσε όλα τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου κοντά του.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο του Τάσο Ζαγοριανό, του έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο. Ανοίγοντας την βαριά τσάντα, ο Τάσος Ζαγοριανός είδε ένα ωραίο διακοσμητικό σε σχήμα καραβιού – χαρακτηριστικό της περιοχής της Γλυφάδας – με υλικό από μάρμαρο. Το δημιούργημα αυτό έκλεψε τις εντυπώσεις και τότε ανακοινώθηκε πως το επιμελήθηκε η Νάντια Αργυροπούλου, σύζυγος του ρ. Γιώργου Πολυχρονόπουλου.

Κλείνοντας την πανηγυρική συνεστίαση έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Χρήστος Κίτσος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό και ποτό και τη συνοδεία καλής μουσικής με την τραγουδίστρια Μικαέλα Δαρμάνη. Λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα έγινε και η μεγάλη κλήρωση που θα αναδείκνυε το νικητή της βραδιάς ο οποίος θα κέρδιζε μια 8ημερη κρουαζιέρα δύο ατόμων προσφορά της εταιρείας Variety Cruises. Τον τυχερό λαχνό διάλεξε η προ Διοικητής Μαριάννα Καλοειδά και το νούμερο 126 ήταν το νικητήριο. Ο ρ. Δημήτρης Ντάνος παρέλαβε το φάκελο προκειμένου να το παραδώσει στον τυχερό.

Καλή Ροταριανή Χρονιά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Ιουνίου 2018]

Scroll to Top