Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ηλιούπολη: Με ξεκάθαρη θέση η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Αραμπατζή

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ξεκάθαρα δηλώνει τη θέση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής και ανοιχτά απαντά σε κάθε ερώτηση που γίνεται γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Έτσι σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες απάντησε μεταξύ άλλων για το θέμα στήριξης της ΝΔ στην Ηλιούπολη και για τα πηγαδάκια που τον παρουσιάζουν ως «δεκανίκι» του νυν Δημάρχου.
Στο θέμα περί στήριξης της ΝΔ στην Ηλιούπολη απάντησε ο κ. Αραμπατζής ότι «Ο συμπολίτης μας Κώστας Πουπάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με ιδέες και προσφορά στο συνδικαλιστικό κίνημα και ήταν πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι ο μοναδικός Ηλιουπολίτης ευρωβουλευτής, η υποψηφιότητα του για την δημαρχία ήταν καλοδεχούμενη. Θεωρώ ότι η ερώτηση αυτή δεν θα έπρεπε να γίνει σε μένα, ο καλύτερος για να απαντήσει αυτήν την ερώτηση πιστεύω ότι μπορεί να σας εξηγήσει ο ίδιος γιατί δεν συμμετείχε στις εκλογές. Εγώ σε κομματικά κουτσομπολιά δεν μπαίνω. Τον Αραμπατζή δεν τον ακουμπούν τα κουτσομπολιά πόσο μάλλον τα κομματικά».
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία απάντησε: «Αυτοί που διακινούν αυτήν την εκδοχή θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και πρόκειται περί συκοφαντίας. Με την ευκαιρία που δίνεται θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στο απερχόμενο δήμαρχο «Θέλω να βγει κατηγορηματικά και να δηλώσει ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψευδοί» διαφορετικά θα θεωρηθεί ότι το κάνει ο ίδιος επίτηδες, με σκοπό να με βλάψει πολιτικά εμένα προσωπικά και τη δημοτική μου παράταξη, χωρίς να αποκλείω βεβαία την περίπτωση, να υπάρχει συμπαιγνία με άλλους οι οποίοι διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο, και κατά το παρελθόν έχουν λειτουργήσει ευεργετικά για την απερχόμενη δημοτική αρχή. Με τον απερχόμενο δήμαρχο εξάλλου μας χωρίζουν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία αλλά και ιδεολογικά θέματα, εγώ δεν έχω αποκρύψει την ιδεολογία μου, και όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις είναι συκοφάντες και θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη».

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Μαρτίου 2019]

Scroll to Top