Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Νέα Αρχή – Δυνατή Γλυφάδα» – Πρώτη επίσημη για τον Μάκη Φιλόπουλο: «Έτοιμος από καιρό»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε παραλιακό ξενοδοχείο της Γλυφάδας έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Φιλόπουλος. Πλαισιωμένος από καλούς φίλους, παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» έδωσε το σύνθημα για μια νέα αρχή στην πόλη. Στη σύντομη ομιλία του έδειξε πως η αποχή του προηγούμενου διαστήματος ήταν απλώς προσωρινή και ότι όταν οι συνθήκες το απαιτούν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δείξει το ανάστημά του.
Ο Μάκης Φιλόπουλος κλήθηκε την ύστατη στιγμή να σώσει τη «Δυνατή Γλυφάδα» και να την οδηγήσει στην κάλπη του Μαΐου. Με το που παρέλαβε τη σκυτάλη δεν έχασε δευτερόλεπτο. Καμία στιγμή να πάει χαμένη. Ρίχτηκε στη μάχη όπως πολύ καλά ο ίδιος γνωρίζει και η εκδήλωση της Τετάρτης ήρθε να τον δικαιώσει.
Αν και με διπλό μέρος η εκδήλωση ήταν ουσίας και σύντομη χωρίς να κουράσει τους παριστάμενους. Παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη και τη «Νέα Αρχή – Δυνατή Γλυφάδα» στην οποία είναι επικεφαλής. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την πρώτη ομάδα των υποψηφίων που θα δώσουν μαζί του τη μάχη των εκλογών. Ως επι τω πλείστων νέοι ηλικιακά αλλά και στα κοινά άνθρωποι, σε συνδυασμό με την πείρα των λίγων παλαιότερων.
Τα μηνύματα της βραδιάς ήταν πολλά. Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε πως «ο παλιός είναι αλλιώς, γνώστης και αποτελεσματικός» και πως η προεκλογική του εκστρατεία δε θα κινηθεί στην αντιπαράθεση και την οξύτητα.
Δήλωσε υπέρμαχος της ενότητας και της συνεργασίας και καταχειροκροτήθηκε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Μαρτίου 2019]

Scroll to Top