Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαίρη Ανανιάδου – Υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ανεξάρτητη είναι από την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 η Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου κ. Μαίρη Ανανιάδου. Σε επιστολή που απέστειλε η ίδια προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή της από την διοικούσα το Δήμο Αλίμου παράταξη και ζητά να τη γνωστοποιήσει ο κ. Γαρυφαλάκης στα μέλη του Προεδρείου και στον ίδιο το Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Η απόφαση της κ. Ανανιάδου δεν ξάφνιασε εκείνους που παρακολουθούν τα δημοτικά δρώμενα στενά. Άλλωστε και η ανακοίνωσή της, την προηγούμενη ημέρα, από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ότι τη συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του και τη ρίχνει στη μάχη του Νότιου Τομέα, επιτάχυνε την απόφασή της αυτή.

Όπως αναφέρει και η ίδια στην «Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης» που έστειλε στις προσεχείς εκλογές θα συμμετέχει ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Β’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης στο Νότιο Τομέα και «Είμαι πεπεισμένη ότι σαν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα μπορέσω με μεγαλύτερη ευχέρεια να εκφράζω τις απόψεις μου και να καταθέτω τις θέσεις μου  καθότι διαφωνώ με αρκετές από τις  επιλογές και τις μικροπολιτικές συγκρούσεις της διοίκησης σε θέματα που αφορούν στο δήμο μας».

Η κ. Ανανιάδου ξεκάθαρα αναφέρει ότι αποχωρεί από την παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» και παραμένει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου σαν ανεξάρτητη.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής ακολουθεί:

Άλιμος  30/1/2019

ΠΡΟΣ : Κο Εμμ. Γαρυφαλάκη – Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας δηλώσω ότι από σήμερα αποχωρώ από την παράταξη ‘Αγαπώ τον Αλίμο’ παραμένοντας μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου σαν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος σύμφωνα με τα από το νόμο προβλεπόμενα.

Στις προσεχείς εκλογές θα συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Β’ βαθμό αυτοδιοίκησης στο Νότιο Τομέα.  Είμαι πεπεισμένη ότι σαν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα μπορέσω με μεγαλύτερη ευχέρεια να εκφράζω τις απόψεις μου και να καταθέτω τις θέσεις μου  καθότι διαφωνώ με αρκετές από τις  επιλογές και τις μικροπολιτικές συγκρούσεις της διοίκησης σε θέματα που αφορούν στο δήμο μας.

Παρακαλώ, να κοινοποιήσετε τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου στα μέλη του Προεδρείου και στον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Μαίρη Ανανιάδου – Παγουρτζή

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

«Νέα Αρχή για την Αττική» Υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα η Μαίρη Ανανιάδου

Scroll to Top