Ενωμένη Πόλη Ελληνικού Αργυρούπολης: «Εγκρίθηκε το Ψηφοδέλτιο της Νίκης»

Ελληνικό Αργυρούπολη

Τους υποψηφίους σε Ελληνικό και Αργυρούπολη ανακοίνωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Η Κεντρική Επιτροπή της «Ενωμένης Πόλης», της δημοτικής παράταξης που σήμερα διοικεί τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης με Δήμαρχο τον επικεφαλής της Γιάννη Κωνσταντάτο συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου σε πανηγυρικό κλίμα στην νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης στην Αλεξιούπολεως και ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου για το «ψηφοδέλτιο της νίκης».
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ενωμένης Πόλης μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν όπως ορίζει το καταστατικό πρότεινε τους 81 από τους 84 συνολικά υποψηφίους της παράταξης που θα δώσουν την μάχη στις εκλογές του Μαΐου.
«Το ψηφοδέλτιο που είναι ανανεωμένο κατά 40% διατηρεί τον κεντρικό κορμό όσων είχαν εκλεγεί αλλά και στελέχη που αγωνίστηκαν στις προηγούμενες εκλογές εμπλουτισμένο με πολλά νέα παιδιά και κυρίως πολλές αξιόλογες γυναίκες. Είχαμε πολλές προτάσεις και αυτός ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος αλλά όλοι θα αξιοποιηθούν», είπε μεταξύ άλλων.
Επίσημα Το ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο αφού τώρα προέχει ο απολογισμός για το μεγάλο έργο της Διοίκησης.
«Καλό μας Αγώνα για ένα ξεκάθαρο ισχυρό αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή αντάξιο της εμπιστοσύνης του κόσμου μας», έκλεισε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Ιανουαρίου 2019]