Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μοιραία Συνάντηση: Ο Εφιάλτης – Το νέο βιβλίο του Γιώργου Νικολαΐδη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ένα μυθιστόρημα που προσπαθεί να περιγράψει, ν’ αναλύσει και να ψυχογραφήσει ει δυνατόν, τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα μπούλινγκ, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών, μέσα στο τοξικό τοπίο της κρίσης και της παθογένειας της σύγχρονης πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Τρεις φίλες, η Μαρίνα, η Ελισάβετ και η Σοφία που σπούδασαν οικονομικά στο Πανεπιστήμιο, αλλά και οι σύντροφοί τους με ανάλογα διπλώματα, αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στο γκρίζο περιβάλλον της οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής κρίσης αρχών και αξιών, βιώνοντας απίστευτες καταστάσεις.
Μια τυχαία γνωριμία για τη Μαρίνα, θ’ αποβεί μοιραία. Ένας άνθρωπος – εφιάλτης θα σημαδέψει τη ζωή της, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων που την αγαπούν γύρω της. Η μοίρα που παίζει καμιά φορά απίστευτα παιχνίδια, θα γράψει τον απρόσμενο επίλογο αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική και πολεοδομία στο Πολυτεχνείο του Μονάχου, απ’ όπου απεφοίτησε με τον Ακαδημαϊκό Τίτλο του «Diplom Ingenieur». Είναι κυρίως μελετητής και έχει κάνει σημαντικές μελέτες για τις πόλεις του Μονάχου και της Αθήνας, όπως και κατασκευές επιπέδου με συνέπεια και ευαισθησία στο περιβάλλον. Ασχολείται επίσης με την προστασία του περιβάλλοντος και τον πολιτισμό. Τα βιβλία του έχουν πάρει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, όπως αυτές αναφέρονται στη βιβλιογραφία του. Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και ζει και εργάζεται στη Βουλιαγμένη.


 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Δεκεμβρίου 2018]

Scroll to Top