Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Μόνο η βιτρίνα ενδιαφέρει

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο δήμαρχος Αλίμου για ακόμα μία φορά αποδεικνύει με τον πλέον πιο εμφατικό τρόπο ότι τον ενδιαφέρει η βιτρίνα και όχι η ουσία με αποτέλεσμα άλλο ένα «μεγάλο» του έργο να παραδίδεται ημιτελές και στην ουσία επικίνδυνο.
Το έργο στο οποίο αναφερόμαστε δεν είναι άλλο από την ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Αλίμου που προαναγγέλθηκε με τιμές και δόξα με τον δήμαρχο να δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Ξεκίνησε απόψε το έργο της ασφαλτόστρωσης και ριζικής επισκευής της λεωφόρου Αλίμου Οι εργασίες θα γίνονται αποκλειστικά το βράδυ, ώστε να μην υπάρξει ενόχληση της κυκλοφορίας, και θα διαρκέσουν 10-15 ημέρες.Στη συνέχεια, η λεωφόρος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ολοκαίνουρια και ασφαλής».
Όταν παραδόθηκε η…ριζική επισκευή είδαμε ότι οι εικόνες που δόθηκαν στα ΜΜΕ και στα site  ήταν ή από droneαπό απόσταση χιλιομέτρου ή πολύ κοντινές και εστιασμένες μόνο στην άσφαλτό. Αυτό μας κίνησε την περιέργεια και πήγαμε να δούμε οι ίδιοι το τεράστιο έργο… Τελικά μία ασφαλτόστρωση και ένα φανάρι ήταν το έργο το οποίο αξίζει να σημειώσουμε χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια Αττικής και ο δήμος ήταν υπεύθυνος για την υλοποίηση του.
Καμία απολύτως μέριμνα και φυσικά επισκευή για την σιδερένιες μπαριέρες στη νησίδα της λεωφόρου που σε όλο το μήκος της είναι χτυπημένες, διαλυμένες, ενώ υπάρχουν και ολόκληρα τμήματα που απουσιάζουν τελείως. Δεν εκ πληρούν πλέον καμία προδιαγραφή ασφάλειας, το αντίθετο μάλιστα είναι κρυφές παγίδες για του οδηγούς.  Στην ίδια μοίρα και τα πεζοδρόμια που σε μεγάλα τους τμήματα κάνουν την διέλευση των πεζών εφιάλτη αφού αναγκάζονται πολλές φορές να κατεβαίνουν από αυτό για να προχωρήσουν έχοντας στην πλάτη τους την φορά των αυτοκινήτων.
Έτσι λοιπόν η βιτρίνα επικράτησε για ακόμα μία φορά της ουσίας εις βάρος πάντα των δημοτών.

«ΑΛΙΜΟΣ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 10 Νοεμβρίου 2018]

Scroll to Top