Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Που είπαμε ότι μένεις;» – Μπαίνει τέλος στην ελλιπή σήμανση των οδών στον Άλιμο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

alimos_pinakides odwn (1)«Επιτέλους μπαίνει τέλος στην ελλιπή σήμανση των οδών στον Άλιμο! Τετρακόσιες (400) ολοκαίνουργιες πινακίδες ονοματοδοσίας τοποθετήθηκαν ήδη στους δρόμους της πόλης μας», έγραψε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας ταυτόχρονα και τις πρώτες δύο φωτογραφίες με τις νέες πινακίδες. Και συνέχισε ενημερώνοντας πως «Μέσα στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν και επιπλέον πινακίδες, ώστε να οδοσημανθεί σωστά κάθε γειτονιά του Αλίμου και να διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών».

Η κίνηση αυτή έγινε ενθέρμως αποδεκτή από τους διαδικτυακούς φίλους του δημάρχου ενώ δεν έλειψαν και οι προτάσεις – επισημάνσεις περί οδών με ανύπαρκτη σήμανση επί πολλών ετών στις οποίες πρέπει να δοθεί έμφαση.

Οι νέες πινακίδες ακολουθούν σε μοτίβο τις παλιές πινακίδες του Αλίμου με τη διαφορά ότι είναι με λευκό φόντο – αντί του μπλε – και έχουν με μεγάλα μαύρα γράμματα το όνομα της οδού στα ελληνικά, ευανάγνωστο για πεζούς και οδηγούς. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι λιτές χωρίς πολλά στοιχεία αφού δεν έχουν συμπεριλήφθη αγγλικοί χαρακτήρες ή αρίθμηση, όπως συναντάτε σε όμορους δήμους.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Ιανουαρίου 2016]

Scroll to Top