Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τους πληγέντες στις πυρκαγιές της Αττικής

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, γάζες, fucidin και betadine συγκεντρώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να συνδράμει στην αντιμετώπιση του δράματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Παρακαλούνται όσοι είναι σε θέση να βοηθήσουν να φέρουν σήμερα από τις 15.00 έως τις 20.00 στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) και αύριο και μεθαύριο (Τετάρτη 25/7 και Πέμπτη 26/7) στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ζεφύρου 2, Βούλα) από τις 09.00 έως τις 15.00, μόνο τα προαναφερόμενα είδη προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες.

«Παράλληλα σας ενημερώνουμε πως στο Δήμο μας έχουμε θέσει σε 24ωρη επιφυλακή το σύνολο της πολιτικής προστασίας όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων και ειδικότερα, 40 πυροφύλακες και 16 δημοτικά πυροσβεστικά και διασωστικά οχήματα. Αυτά και άλλα διαθέσιμα μέσα βρίσκονται σε διασπορά μέσα και γύρω από την πόλη μας σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.