Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης στον Άγιο Τρύφωνα για τους άπορους του Δήμου Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

glyfada_oikonomopoulos 2016 (2)Διοργανώθηκε και φέτος – για δεύτερη χρονιά – γεύμα αγάπης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στον Άγιο Τρύφωνα για τους άπορους του Δήμου Γλυφάδας. Το φαγητό πρόσφερε σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδήμαρχο Αννυ Καυκά και τους εργαζόμενους στο Κοινωνικό μαγειρείο του δήμου, ο δημοφιλής τραγουδιστής και Γλυφαδιώτης Νίκος Οικονομόπουλος. Την ευγενική χειρονομία χαιρέτησαν και οι ιερείς του ναού.

Με δύο λόγια ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχήθηκε «το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Νοιώθω μια βαθειά πίστη στην εκκλησία αλλά και στο δήμο Γλυφάδας, οι εκπρόσωποι των οποίων, όπως ενημερώνομαι, βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα εδώ».

Και ο Δήμαρχος όμως ευχαρίστησε τον τραγουδιστή για τη χειρονομία του λέγοντας «Ποδαρικό στη νέα χρονιά με ένα ξεχωριστό γεύμα αγάπης στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, με την πολύτιμη αρωγή του Νίκου Οικονομόπουλου και την εθελοντική βοήθεια συμπολιτών μας. Ας είναι το 2016 μια χρονιά προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης. Καλή χρονιά σε όλους»!

glyfada_oikonomopoulos 2016 (4)Στο γεύμα αγάπης το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Τζούβελης και Δημήτρης Νιτσιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος, Ορέστης Τσάγκλας, Σάσα Πατεράκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και  Μαρία Παπάζογλου, ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Γκολφ Στέλιος Κουρουπάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και με πολύ χορό. Όσοι πέτυχαν το φλουρί πήραν δωροεπιταγές από γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία σημαντικό ρόλο είχαν και οι εθελοντές, η βασιλόπιτα ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων Τσίρου και οι σαλάτες από το T- Square.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Ιανουαρίου 2016]

glyfada_oikonomopoulos 2016 glyfada_oikonomopoulos 2016 (3)

 

Scroll to Top