Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συνεχίζεται ο προληπτικός καθαρισμός φρεατίων όμβριων υδάτων στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε συνέχεια της περσινής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε προληπτικός καθαρισμός 2.500 φρεατίων όμβριων υδάτων στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, ανάλογος είναι και ο προγραμματισμένος καθαρισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση πιθανόν πλημμυρικών φαινομένων.
Έχει ήδη πραγματοποιηθεί από το 2016 ο καθαρισμός όλου του ορεινού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Αργυρούπολης, περιλαμβάνοντας την Λεωφ. Κύπρου, Λεωφ. Αργυρουπόλεως μέχρι τον περιαστικό δρόμο στις παρυφές του Υμηττού από τα όρια Ηλιούπολης έως Γλυφάδας, δημιουργώντας την απαιτούμενη θωράκιση από τα νερά της βροχής στις πλαγιές του βουνού.
Η Λεωφ. Ιασωνίδου, Μαρ. Γερουλάνου, Κωνσταντινουπόλεως και άλλοι κεντρικοί συλλεκτίριοι αγωγοί όμβριων υδάτων έχουν ήδη ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβρη του 2017 είτε βρίσκονται σε εξέλιξη.
Παράλληλα πραγματοποιούνται στοχευμένα όλα τα αιτήματα Δημοτών μας καθαρισμού φρεατίων καθώς και όλοι οι δρόμοι για πρώτη φορά που φιλοξενούν λαϊκές αγορές.
Να σημειωθεί ότι σε 1200 φρεάτια έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση και μυοκτονία.
Στόχος των υπηρεσιών είναι μέσα στο 2018 να έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, σχεδόν στο σύνολο των φρεατίων της Πόλης με σειρά την επικινδυνότητα και τις ανάγκες που προκύπτουν.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Δεκεμβρίου 2017]

Scroll to Top