Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: Το …αντάρτικο του Γιάννη Αγαλιώτη

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Του Γιώργου Λαουτάρη

Οι πονοκέφαλοι αρχίζουν για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο που βλέπει πλέον ανοιχτά συμβούλους του να ασκούν κριτική στη διοίκηση, κάτι αδιανόητο μέχρι πρότινος.
Μια ανάλογη ηχηρή παρέμβαση έκανε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Αγαλιώτης, σε προ ημερήσιας διάταξης ερωτήματά του. Ο Γιάννης Αγαλιώτης τοποθετήθηκε για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στη Βάρη και τη Βάρκιζα και είπε πως ο στολισμός στις περιοχές αυτές είναι πολύ φτωχότερος σε σύγκριση με τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη. Ο δημοτικός σύμβουλος ρώτησε επίσης το χρονοδιάγραμμα κατασκευής των παιδικών χαρών εντός των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών, εργασίες για τις οποίες πίεζε όσο είχε την ευθύνη των σταθμών, ως αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ. “Τρία χρόνια έχουν περάσει και οι παιδικές χαρές είναι ανύπαρκτες, παρά τις διαρκείς διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου Νίκου Βάση”, σημείωσε, αφήνοντας τους συμβούλους της πλειοψηφίας παγωμένους.
Είναι καιρό γνωστό ότι ο Γιάννης Αγαλιώτης έχει εκφράσει με διάφορους τρόπους τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον ΟΑΠΠΑ. Πλέον παρόλο που δεν επιλέγει την ανοιχτή ρήξη ή την ανεξαρτητοποίηση, είναι ο δεύτερος σύμβουλος της διοικούσας παράταξης (μετά την Ηλέκτρα Τσιριγώτη) που σπάει την ιδιότυπη “συμφωνία σιωπής” στην παράταξη Κωνσταντέλλου, τοποθετούμενος κριτικά δημόσια για τις επιλογές του δημάρχου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Δεκεμβρίου 2017]