Υποβολή αιτήσεων για τη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη

H λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου συνεχίζεται ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2014 αποτελώντας βασική προτεραιότητα της ασκούμενης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας. Πλέον και μετά την έγκριση της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Αττικής, η δομή εντάχθηκε στην «Πράξη Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) για τρία χρόνια.
Βασικός σκοπός παραμένει η κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών που κατοικούν στα όρια της πόλης μας, έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό. Η υλική στήριξη παρέχεται δωρεάν, μία φορά το μήνα και για ένα έτος. Τα παρεχόμενα είδη περιλαμβάνουν βασικά προϊόντα διατροφής (αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα, τοματοχυμό, όσπρια) καθώς και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.
Ως χρονικό διάστημα συγκέντρωσης των αιτημάτων και των συνοδευτικών δικαιολογητικών για ένταξη στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους υποψήφιους δικαιούχους κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ορίζεται το διάστημααπό Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017και ώρες 09:00 έως 14:00 καθημερινά στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του Δήμου.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, το οποίο στεγάζεται επί της Λ. Βουλιαγμένης 602 & Ιμέρας στην Αργυρούπολη, εντός του Γ Κ.Α.Π.Η.
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 210 9935909 Κέντρο Κοινότητας & 210 9961973 Κοινωνική Υπηρεσία.
Έντυπο της Αίτησης και κατάλογο με τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά που υποβάλλονται σε απλά φωτοαντίγραφα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης
(www.elliniko-argyroupoli.gr).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Νοεμβρίου 2017]