Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο

Άλιμος

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα έγιναν τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου γηπέδου των Τραχώνων, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο Άνω Καλαμάκι στον Άλιμο.
Μετά από δυσκολίες χρόνων, μετά από αναβολές και καθυστερήσεις, η συνεργασία του Δήμου Αλίμου με την Περιφέρεια Αττικής έφερε το ποθητό αποτέλεσμα, που η τοπική κοινωνία υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε στην ομιλία του: «Ο παλιός χλοοτάπητας ξηλώθηκε κι αντικαταστάθηκε από καινούργιο με προδιαγραφές FIFA, επιστρώθηκε κουρασάνι και διαμορφώθηκε περιμετρικός χώρος στίβου, ενώ συμπληρώθηκε η περίφραξη και ανακαινίστηκε ο χώρος του κυλικείου. Σήμερα, παραδίδεται στο κοινό ουσιαστικά ένα καινούργιο γήπεδο, όπου οι αθλούμενοι θα μπορούν να αγωνίζονται με ποιότητα και ασφάλεια! Γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, το οποίο όλοι δικαιούνται να απολαμβάνουν». Στην εκδήλωσε παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας Χρήστος Καπάταης εκπροσωπώντας την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Την παράσταση έκλεψε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού» με αρχηγό το Μίμη Δομάζο και «Ηθοποιοί-τραγουδιστές» με αρχηγό το Μάρκο Σεφερλή. Ανάμεσα στους επώνυμους παίκτες, που αφιλοκερδώς πλαισίωσαν τον φιλανθρωπικό αγώνα, και αρκετά γνωστές παρουσίες από το τηλεοπτικό «Σαρβάϊβορ», που ξεσήκωσαν το πλήθος του νεανικού κοινού.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Οκτωβρίου 2017]