Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πήρε πίσω τη “βουλιαγμενιώτικη βαρβατίλα” ο Κωνσταντέλλος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

Μια πολύ κακή στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας κόστισε ακριβά στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Μετά από ερώτηση της Μαρίας Σίνα, που τόνισε ότι οι κάτοικοι της Βουλιαγμένης δεν έχουν εικόνα για τα ακριβή σχέδια της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος έκανε μια πολύ ειρωνική αναφορά στους κατοίκους της πόλης για να πει ότι εντός των επόμενων ημερών θα κάνει μια συνάντηση στη Βουλιαγμένη με κατοίκους και επαγγελματίες προκειμένου να παρουσιάσει το έργο του. “Αποφασίζω να πάω εκεί που θα με περιμένει η βαρβατίλα η βουλιαγμενιώτικη να με υποδεχτούν και να με κατατροπώσουν προφανώς” είπε επί λέξει αφήνοντας άφωνους τους πάντες με το γλαφυρό τρόπο που επέλεξε να εκφραστεί.
Το απόσπασμα από την αναφορά του αυτή αναπαράχθηκε ευρέως στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και αποδοκιμασιών. Ένα 24ωρο μετά, με γραπτή του δήλωση ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προχώρησε σε διευκρινίσεις αποδίδοντας σε “λανθασμένη απόδοση” των λεγομένων του από τα τοπικά ΜΜΕ τον ντόρο που προκλήθηκε.
Αναφέρει μεταξύ άλλων στη διευκρινιστική του δήλωση ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος:
“Προφανώς είναι κατανοητό ότι χρησιμοποίησα τη φράση χαριτολογώντας και αστειευόμενος θέλοντας να αναδείξω την υπερβολή κάποιων μεμονωμένων αντιδράσεων και συγκεκριμένα, ανθρώπου της περιοχής ο οποίος αναρωτήθηκε δημοσίως αν θα «τολμήσω» να εμφανιστώ στη Βουλιαγμένη για την παρουσίαση των έως σήμερα διαμορφωμένων προτάσεων του Δήμου μας για την ανάπλαση της πλατείας Νυμφών, χωρίς ωστόσο να έχω την πρόθεση να θίξω κανέναν. Γίνεται κατανοητό ότι δεν έλαβα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σοβαρά υπόψη μου, θεωρώ όμως ότι αν μη τι άλλο χρήζουν του σχολιασμού μου.
Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη πως η Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης αποτελεί το στολίδι της πόλη μας και σέβομαι και τιμώ το σύνολο των κατοίκων της, όπως άλλωστε σέβομαι και τιμώ το σύνολο των συμπολιτών μου κάτι που όλοι γνωρίζουν”.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Οκτωβρίου 2017]

Scroll to Top