Εγγραφείτε στο Newsletter μας

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πρόσκληση σε Ομιλία

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

O Ροταριανός Όμιλος Γλυφάδας, στην προσπάθεια του για ευρύτερη ενημέρωση και ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών των νοτίων προαστίων της Αττικής στο κοινωνικό, ανθρωπιστικό, ενημερωτικό και φιλανθρωπικό έργο του προχωρεί, χάρις στην ευγενική προσφορά της εφημερίδας Ο ΠΑΛΜΟΣ της Γλυφάδας, στην καθιέρωση μόνιμης στήλης μέσω της οποίας θα διαχέεται η ταυτότητα, η ιστορία, το έργο και τα άμεσα σχέδια –προγράμματα του Ομίλου.
Πρώτη ενέργεια της προσπάθειας μας αυτής είναι η διοργάνωση συνεστίασης μετά ομιλητού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,19η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9.00 μμ στα γραφεία του Ομίλου, Κονδύλη 13, πρώτος όροφος, (είσοδος δίπλα από την ταβέρνα ΠΡΟΕΔΡΟΣ) .
Ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο κ Φαίδων Αρμακόλας, Manager, Financial Advisory Services στην εταιρεία DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING και το θέμα της ομιλίας θα είναι:

«Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών»

Το πρόβλημα του εξωδικαστικού συμβιβασμού αποτελεί ένα από το πλέον επίκαιρα θέματα που απασχολεί μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων οι οποίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους παράλληλα με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δράση μέσω της αναδιάρθρωσης των οφειλών και των δανειακών τους υποχρεώσεων. Ο ομιλητής θα μας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες του μηχανισμού στον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει να προσφεύγουν οι επιχειρήσεις για την ρύθμιση των οφειλών τους.
Ελπίζουμε ότι το θέμα ενδιαφέρει τον επιχειρηματικό κόσμο της Γλυφάδας αλλά και των νοτίων προαστίων γενικότερα, περιοχές που συγκροτούν ένα πολύ ισχυρό μπλόκ λιανικού εμπορίου και επιχειρηματικής δραστηριότητος. Στο τέλος της ομιλίας θα υποβληθούν ερωτήσεις και θα επακολουθήσει συζήτηση.
Η συμμετοχή στην συνεστίαση αυτή για μη μέλη του ομίλου είναι ελεύθερη και αδάπανος .
Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6932656028 και 6937377347 καθώς και στο email: gmichtarian@gmail.com ή vassos44@gmail.com

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Οκτωβρίου 2017]

Scroll to Top