Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: Τοπικοί σύμβουλοι θα επιβλέπουν Τεχνικά Έργα

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Την ενεργοποίηση τριών μελών από τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων αποφάσισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να συνεπικουρούν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Βάση.
Ο Δήμαρχος των 3Β λαμβάνοντας υπ’ όψη τις σχετικές αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, όρισε τους Βασίλη Λανάρη (Βάρη), Φίλιππο Ζερβό (Βούλα) και Γιώργο Κοκολέτσο (Βουλιαγμένη) να συμβάλουν στην επίβλεψη των τεχνικών έργων που πραγματοποιούνται στις Δημοτικές toyw Ενότητες.
Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, “η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Νίκο Βάση ο οποίος, με έγγραφο του από τις 26 Ιουνίου 2017, ζήτησε από τον Δήμαρχο να ορίσουν τα συμβούλια δημοτικών κοινοτήτων από έναν σύμβουλο, ο οποίος θα συνεπικουρεί την υλοποίηση των έργων εντός της εδαφικής αρμοδιότητας της κάθε Δημοτικής Ενότητας”. Κατά την ανακοίνωση, “η ενέργεια αυτή κρίθηκε απαραίτητη από τον κ. Βάση προκειμένου να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών συμβουλίων και της Τεχνικής Υπηρεσίας και να συμβάλουν οι τοπικοί σύμβουλοι πιο ενεργά στην υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου που είναι σε εξέλιξη”.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Σεπτεμβρίου 2017]