Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Κουρεύτηκε η «ζούγκλα» του ΤΡΑΜ στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Αμεσα αποτελέσματα έφερε η επιστολή του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου προς της Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., στην οποία έθιγε την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν σε διαρκή βάση οι γραμμές του ΤΡΑΜ στη Γλυφάδα. Της επιστολής του Δημάρχου ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία (28/7) και στη συνέχεια συνάντηση του Προέδρου της ΤΡΑΜ κ. Στεφόπουλου με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον π. Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Μάριο Κασσέρη.
Η συνάντηση κινήθηκε σε κλίμα συναίνεσης και κατανόησης του ζητήματος. Ο κ. Στεφόπουλος εξήγησε στη δημοτική αρχή ότι η αρμοδιότητά του είναι μόνο η συντήρηση των γραμμών του ΤΡΑΜ και τους ενημέρωσε πως κωλυσιεργίες από πλευράς ΤΡΑΜ έφεραν αυτή την κατάσταση. Τις επόμενες ημέρες η ΤΡΑΜ ΑΕ φρόντισε τον καθαρισμό των γραμμών από τα πράσινα χορτάρια που είχαν φουντώσει ενώ υπήρξε και η δέσμευση πως θα συνεχιστεί κανονικά ο «καλλωπισμός» τους αποφεύγοντας παρόμοια εικόνα μελλοντικά.
Επί τη ευκαιρία της συνάντησης η Δημοτική Αρχή της Γλυφάδας μετέφερε τα παράπονα του Δήμου όσον αφορά τη συντήρηση και υπήρξε η δέσμευση να γίνεται έλεγχος σε όλο το δίκτυο των γραμμών για χαλασμένα τοιχία, μπάρες στις διαβάσεις, ποτιστικό σύστημα στις ράγες κ.α.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Αυγούστου 2017]

Scroll to Top