Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πρακτική άσκηση για δύο δικηγόρους στο Δήμο Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Πρόσκληση για την πρακτική άσκηση δύο υποψήφιων δικηγόρων στο Δήμο Ηλιούπολης αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου (αρ. πρωτ. 20445/19.7.2017) προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει μέρος της πρακτικής του άσκησης, διάρκειας 6 μηνών στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ – ΩΡΑΡΙΟ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ
Η αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων ασκουμένων δικηγόρων στο Δήμο Ηλιούπολης υποβάλλεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο εγγράφως ή με εξουσιοδότησή του στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηλιούπολης εντός 5 ημερών από την ημερομηνία της πρόσκλησης (δηλαδή μέχρι 26/7/2017), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 με 15:00μ.μ. και η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr).

Διαδικασία επιλογής
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή θα γίνεται συνεκτιμώντας το βιογραφικό σημείωμα, το πτυχίο και κατόπιν συνέντευξης από Επιτροπή που θα συσταθεί για την επιλογή των υποψηφίων. Τα ονόματα των επιλεγέντων θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Επισημαίνεται ότι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί με την με αριθμ. πρωτ. οικ. 19051/06-07-2017 πρόσκληση (ΑΔΑ: ΩΝΑΔΩΡΥ-9ΥΠ), δεν χρειάζεται να επανυποβληθούν.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 22 Ιουλίου 2017]

Scroll to Top