Αυτοψία Καπάταη – Παπανικολάου στα έργα που εκτελούνται στο Δήμο Γλυφάδας

Γλυφάδα

Στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται στα έργα που εκτελούνται από τις υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και από τον Δήμο Γλυφάδας διενεργήθηκε αυτοψία σε βασικά έργα τα οποία εκτελούνται στο Δήμο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είχαν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία και την εξέλιξη των έργων.
Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο εγκατάστασης των νέων αγωγών στην περιοχή της Τερψιθέας με την τοποθέτηση της νέας κεφαλής, έργο το οποίο θα καταστήσει λειτουργικό μεγαλύτερο μέρος δικτύου το οποίο είναι ήδη εγκατεστημένο.
Διαπιστώθηκε η εξαιρετική ποιότητα και πρωτοτυπία στην κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού που ο Δήμος αποπεράτωσε πρόσφατα με ίδιους πόρους καθώς και την νέα παιδική χαρά τεσσάρων στρεμμάτων η οποία ήδη λειτουργεί.
Μετά την επίσκεψη σε δρόμους όπου εκτελούνται ή έχουν αποπερατωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης έγινε έλεγχος στο έργο της πλατείας Χαρίτων όπου διαπιστώθηκαν ατέλειες που την καθιστούν μη λειτουργική και χρήζουν επεμβάσεων.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Ιουνίου 2017]