Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στον 26ο χρόνο του ο Παλμός!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Όταν μιλάς για το ¼ του αιώνα ή αλλιώς 25 χρόνια κυκλοφορίας του ΠΑΛΜΟΥ σου φαίνονται πολλά. Όταν όμως τα ζεις, βλέπεις ότι όχι πολλά δεν είναι, αλλά είναι τόσα λίγα που αναρωτιέσαι πότε πρόλαβαν και πέρασαν και τι αντοχές χρειάστηκαν για να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο πόλεμο που δέχτηκε η εφημερίδα μας κι ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας της.

Δεν μας αρέσει να λέμε ότι βγήκαμε νικητές. Μας αρέσει να λέμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι για την σωστή λειτουργία του τοπικού τύπου στη Γλυφάδα και τα Νότια Προάστια. Για την αναγνώριση του ρόλου του από την εξουσία και ότι κρατήσαμε παρόλες τις αντιξοότητες, την υπόσχεση του πρώτου φύλλου και κάναμε το κάθε φύλλο του «Παλμού» καλύτερο του προηγούμενου.

Βέβαια σ’ αυτή την πορεία είχαμε συμπαραστάτες εσάς, αγαπητοί αναγνώστες, που χωρίς την βοήθειά σας δε θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ούτε το ήμισυ αυτών που έχουμε πετύχει.

Σήμερα που ο ΠΑΛΜΟΣ μπαίνει στο 26ο έτος κυκλοφορίας του, όσα έχει πει κατά τα προηγούμενα χρόνια εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και η νέα γενιά που διαδέχτηκε τον ιδρυτή του «Παλμού» Δημήτρη Φιλιππόπουλο, βαδίζοντας στα ίδια δημοσιογραφικά χνάρια, εξακολουθεί να δίνει την ίδια υπόσχεση.

Βέβαια ευελπιστούμε ότι θα εξακολουθήσετε κι εσείς να στηρίζετε τον «ΠΑΛΜΟ». Τον ΠΑΛΜΟ όχι του δικό μου… το δικό σου… αλλά όλης της Γλυφάδας κι όχι μόνο.

Οι καιροί δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνοι για την απρόσκοπτη και ανέφελη συνέχιση της κυκλοφορίας του «Παλμού». Αντιθέτως, βάλλεται από παντού χωρίς να φταίει και μόνο με τη δική σας αγάπη και υποστήριξη θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα Νότια Προάστια αντικειμενική, ανεξάρτητη, σωστή και πλήρη πληροφόρηση, αφού όπως πιστεύουμε έτσι και μόνο έτσι ο λαός μπορεί να ενδυναμωθεί και να παλέψει για το νέο δρόμο της προόδου και της εθνικής ανάκαμψης.

Δεν περιμένουμε από άλλους. Η ιστορία μας έχεις διδάξει ότι, ότι έχουμε πετύχει το έχουμε πετύχει μόνοι μας, με την αξία μας, με τα ιδανικά μας και τις αρχές μας, που είναι για πολλές χιλιετίες στην επικαιρότητα και δίνουν στον άνθρωπο διέξοδο σε κάθε αναζήτησή του. Πιστεύουμε στην ειρήνη, στη φιλία, στην αγάπη και όλα αυτά κάνουν την ανθρωπότητα μας καλύτερη και λιγότερο βάρβαρη απ’ ότι τη θέλουνε μερικοί.

Μπορεί μερικοί να πιστεύουν ότι είναι παντοδύναμοι αλλά αποδείχτηκαν ότι ήταν χωρίς δυνάμεις γι’ αυτό κι εξαφανίστηκαν.

Πάντα λοιπόν στην υπηρεσία του λαού των Νοτίων Προαστίων και στο πλευρό των καλώς διοικούντων για το κοινό καλό και την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Μαζί συνεχίζουμε! Μαζί δυναμώνουμε τον ΠΑΛΜΟ σας!

Ο Εκδότης

Scroll to Top