Διονύσης Γεωργουλόπουλος, ο νέος υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας σε Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Σε νέες αλλαγές του σχήματος της δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχώρησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Με απόφασή του που δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Γεωργουλόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος για τη Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την απόφαση, “συνεπικουρεί τον Δήμαρχο στα ανωτέρω και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του ασκεί τις αρμοδιότητες με δικαίωμα υπογραφής”.
Με την ίδια απόφαση ο Δήμαρχος των 3Β όρισε στη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σφέτσα. Όπως αναφέρεται, ο σύμβουλος “συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχαήλ Ανδριόπουλο σε θέματα που αφορούν τις εν λόγω δράσεις ήτοι: Αποκομιδή Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών, Καθαρισμός Κοινοχρήστων Χώρων και Έιδικών Συνεργείων και Διαχείριση και Συντήρηση Οχημάτων.
Η αναβάθμιση αυτή του Κώστα Σφέτσα σε …“αντιδήμαρχο β’” έρχεται να μοιράσει στα δύο τις ίδιες αρμοδιότητες, δημιουργώντας μια προφανή αλληλοεπικάλυψη. Μένει να αποδειχτεί αν η συγκατοίκηση Ανδριόπουλου και Σφέτσα θα είναι δημιουργική ή απλώς …αναγκαστική.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Απριλίου 2017]