Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Νέοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι στο Δήμο Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Tους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Αλίμου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 13.3.2017, υπογραμμίζοντας ότι στις τέσσερις από τις πέντε Αντιδημαρχίες τοποθετούνται γυναίκες. Εξήγησε μάλιστα πως η θητεία των νέων αντιδημάρχων θα είναι μέχρι τις 31.5.2018 προκειμένου το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής να μοιραστεί στη μέση και να γίνει εναλλαγή περισσότερων προσώπων. Η εναλλαγή βέβαια δεν ίσχυσε για το σύνολο των θέσεων καθώς στο νέο σχήμα διοίκησης «παίζουν ξανά» ίδια ονόματα, αλλάζοντας απλά πόστο. Ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν εκτός.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουν:
– Αντιδήμαρχος Κοινωνικών και Νομικών Υπηρεσιών, η κα. Αναστασία Σιμητροπούλου.
– Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, ο κ. Στέφανος Διαμαντής.
– Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, η κα. Μαρία Αραπάκη.
– Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, η κα. Δώρα Σύρμα.
– Αντιδήμαρχος ΚΕΠ και λειτουργίας της πόλης, η κα. Μαίρη Ανανιάδου-Παγουρτζή.

Επίσης, ορίζονται Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι:
– κα. Χριστίνα Βράνη, με αντικείμενο την εφαρμογή καλών πρακτικών και τη συνεργασία με τις Αντιδημάρχους κες. Σιμητροπούλου και Σύρμα στους τομείς ευθύνης τους,
– κ. Σάκης Δήμου, με αντικείμενο τη μέριμνα για την κατάσταση των δημοτικών υποδομών και την αναβάθμισή τους και
– κ. Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, με αντικείμενο τη Δημοτική Αστυνομία και την προστασία του πολίτη.
Επίσης, Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου αναλαμβάνει ο κ. Αρτέμης Καραμολέγκος και Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ο κ. Γιάννης Μαριόλης.
Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πρόεδρος αναλαμβάνει η κα. Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη και στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης η κα. Δώρα Σύρμα.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και Προέδρους και ευχαριστώντας τους δημόσια, τόνισε: «έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρήγαγαν ουσιαστικό έργο και συνέβαλαν καίρια στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Όλα αυτά μέσα σε συνθήκες δύσκολες, σε περιβάλλον σκληρής δημοσιονομικής κρίσης και νοσηρής γραφειοκρατίας. Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους άψογα και τα κατάφεραν με πολύ κόπο και προσωπική εργασία, εθελοντική, άμισθη σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς ουσιαστική διοικητική υποστήριξη. Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουν όλοι, απερχόμενοι και νέοι, να προσφέρουν από κάθε θέση ευθύνης. Εύχομαι, τέλος, καλή θητεία στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα. Να είναι «σιδεροκέφαλοι», να έχουν αντοχές, να εργαστούν πολύ και να φέρουν αποτέλεσμα για την κοινωνία, που το έχει ανάγκη».

Ευχαριστίες

Αναστασία Σιμητροπούλου: «Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου στη θεση της αντιδημάρχου. Στα δυόμιση χρόνια ανάληψης της διοίκησης απο την παράταξη Αγαπώ τον Άλιμο έγιναν πολλα θετικά έργα για τον τόπο μας.
Τα έργα αυτα ειναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλα και επιτυχημένης συνεργασίας.
Ευχαριστώ ολους τους δημοτικούς συμβούλους, υπηρεσιακούς αλλα και τους δημότες μας.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Δημήτρης Δημάκης, Αρτεμης Καραμολεγκος, Ευδοξία Δουδωνή και Δώρα Σύρμα, με τους οποίους ειχα καθημερινή συνεργασία και πέτυχαν ο καθένας στον τομέα του. Καλη και δημιουργική συνεχεια σε ολους!»

Αρτέμης Καραμολέγκος: «ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ….ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΞΕΚΙΝΑ!!!
Έχουν περάσει 2,5 χρόνια η αλλιώς 916 μέρες (η καθαριότητα λειτουργεί καθημερινά) από τότε που ένα πρωινό έφτασα ως Αντιδήμαρχος στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
Σήμερα φεύγω από την υπηρεσία έχοντας εξαντλήσει την θητεία μου και νιώθω ειλικρινά ως Αντιδήμαρχος ολοκληρωμένος και γεμάτος, ως άνθρωπος δε τυχερός και ευτυχισμένος.
Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα μου, με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό, αυτογνωσία, σεβασμό στον πολίτη, αίσθημα ευθύνης, ακεραιότητα, συναδελφική αλληλεγγύη και με κύριο γνώμονα την νομιμότητα, την ισότητα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Άλιμο, την Πόλη που γεννήθηκα ,μεγάλωσα, ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου.
Θέλω αυτήν την ώρα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ: στον Θεό γιατί ένιωσα πολλές φορές την παρουσία του στον Δήμαρχο μας Andreas Kondylis για την καθοδήγηση του, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υφισταμένους μου για την στήριξη τους, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι η επιτυχία μιας υπηρεσίας δεν οφείλεται σε έναν αλλά στην αγαστή συνεργασία και στην ενεργό συμμετοχή όλων όσων την απαρτίζουν,
Συνεχίζω με το επόμενο ταξίδι που ξεκίνησε ήδη με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στον Άλιμο!!!!»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Μαρτίου 2017]

Scroll to Top