Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δημαιρεσίες 5ης Μαρτίου 2017 Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Χωρίς εκπλήξεις το νέο προεδρείο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Tον ιατρό του Ασκληπιείου Βούλας, Νίκο Ψαλλίδα εξέλεξε ως νέο πρόεδρο το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το σώμα επίσης αποφάσισε ότι θα τον πλαισιώνουν η Μαρία Σίνα από την μείζονα αντιπολίτευση ως αντιπρόεδρος και ο Σπύρος Βαλάτας από την ελάσσονα αντιπολίτευση ως γραμματέας.
Οι Δημαιρεσίες την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 κύλησαν πολύ ομαλά, σύντομα και σχεδόν …διεκπεραιωτικά, μιας και οι αποφάσεις είχαν ήδη ληφθεί στο εσωτερικό των παρατάξεων πριν τη σύγκληση του σώματος. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ενώ είχε ήδη καταλήξει στο πρόσωπο του Νίκου Ψαλλίδα, πρότεινε πρώτα την Ηλέκτρα Τσιριγώτη για τη θέση, προφανώς ως υποχρέωση απέναντί της. Η ίδια απάντησε ότι αρνείται λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που την κρατούν εκτός Αττικής τους θερινούς μήνες και τότε ο Δήμαρχος πρότεινε τον Νίκο Ψαλλίδα που αποδέχτηκε.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο Δημήτρης Μπελετσιώτης, ο Διονύσης Κοντονής, ο Παρασκευάς Δρόσος και ο Κώστας Πασακυριάκος. Κατά την ψηφοφορία που έγινε επί 29 παρόντων, ο Νίκος Ψαλλίδας συγκέντρωσε 28 θετικές ψήφους, η Μαρία Σίνα 24 θετικές ψήφους και ο Σπύρος Βαλάτας 21 θετικές ψήφους.
Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει ως εξής:
Από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι Χρήστος, Βαδάσης, Νίκος Βάσης, Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Νανά Καραγιάν και Κώστας Σφέτσας. Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξελέγησαν οι Δημοσθένης Δόγκας, Σπύρος Πανάς και Μαρία Σίνα. Ως αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι Μιχάλης Ανδριόπουλος, Δημοσθένης Βαμβασάκης και Φιλάρετος Χατζηστεφάνου (πλειοψηφία) και Νίκος Κασιδόκωστας και Θάνος Ματόπουλος (αντιπολίτευση).
Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει ως εξής:
Από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι Γιάννης Αγαλιώτης, Λυδία Αργυροπούλου, Παντελής Κασιδόκωστας, Βασίλης Μιχαλόπουλος και Βασίλης Παπαμιχαήλ. Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξελέγησαν οι Δημοσθένης Δόγκας, Παρασκευάς Δρόσος και Νίκος Κασιδόκωστας. Ως αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι Δημοσθένης Βαμβασάκης, Νίκος Ζυγούρης και Μαρία Μπραϊμνιώτη (πλειοψηφία) και Θάνος Ματόπουλος και Σπύρος Πανάς (αντιπολίτευση).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Μαρτίου 2017]

Scroll to Top