Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Το Σουβλάκι του Κόλλια απευθύνεται αποκλειστικά σε καλοφαγάδες

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Οι καλοφαγάδες βρήκαν το στέκι τους στο Σουβλάκι του Κόλλια στην Αργυρούπολη. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δύο αδέρφια, ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος δημιούργησαν το γευστικό προορισμό για εκείνους που έχουν απαιτητικό ουρανίσκο. Έβαλαν το μεράκι τους και την εμπειρία που ήδη έχουν στο χώρο της εστίασης. Ο Κωνσταντίνος με προϋπηρεσία στο Costa Navarino, Dubai και Αμερική και ο Νίκος εξ Αμερικής, βέροι Αργυρουπολίτες που θέλησαν να προσφέρουν στην πόλη τους υψηλής ποιότητας παροχές στην εστίαση.

Όσοι έχετε επισκεφτεί το Σουβλάκι του Κόλλια θα έχετε ήδη την εικόνα των γευστικών επιλογών. Όσοι όμως δεν το έχετε γνωρίσει, αξίζει να σας πούμε ότι θα βρείτε γευστικές προτάσεις σε μεγάλες ποσότητες και συνταγές ιδιαίτερες που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τα όσα μέχρι σήμερα ξέρατε για τα… σουβλατζίδικα. Μια επίσκεψη αρκεί… για να το επαναλάβετε! Είναι αρκετή για να εθιστείτε στο καλό φαγητό.

Μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις στο τι να δοκιμάσετε πάντα όμως κριτήριο είναι το προσωπικό σας γούστο και η όρεξη της.. στιγμής. Γευτείτε τη σαλάτα Blue Cheese και οπωσδήποτε τη σαλάτα του «Κόλλια». Εκτός από τις τραγανές τηγανιτές πατάτες που σερβίρονται σε κουβαδάκι αξίζει να δοκιμάσετε το γεμιστό μπιφτέκι. Για τους πιο συντηρητικούς ο γύρος είτε κοτόπουλου, είτε χοιρινός θα σας αφήσει άφωνους. Η μερίδα έρχεται σε μεγάλο βαθύ πιάτο και όσο και να τρως… αργείς να δεις τον πάτο του πιάτου. Αρκεί να αναφέρουμε ότι εμείς φεύγοντας πήραμε και ταπεράκι. Το μενού συνεχώς εμπλουτίζεται. Έτσι εκτός από τα ορεκτικά, τις σαλάτες, τα τυλιχτά, τις μερίδες, θα βρείτε και Burgers!!! Δύο νέα πιάτα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο μενού και αυτά είναι τα «μπριζολάκια χοιρινά» και «αυγά μάτια με τηγανιτές πατάτες, τυρί φέτα και λουκάνικο χωριάτικο».

Και τη Σαρακοστή τι κάνουμε; Το Σουβλάκι του Κόλλια και την περίοδο της νηστείας φροντίζει να μην πεινάσετε, προσφέροντάς σας νηστίσιμες επιλογές το ίδιο γευστικές και χορταστικές. Ρωτήστε και δε θα χάσετε.

Εκείνο που μας κέρδισε και αξίζει να τονιστεί είναι το άψογο και γρήγορο σέρβις.

Το κατάστημα διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις. Λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 01:00 το πρωί.

 

28η Οκτωβρίου 46 | Αργυρούπολη | 210 9965 556 | ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ από 12:00 έως 00:30 | www.tosouvlakitoukollia.gr | FB Το Σουβλάκι του Κόλλια

Scroll to Top