Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στην εκδήλωση των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας… Ευχές, παράπονα, δώρα και τιμή στους συνταξιούχους συναδέλφους

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Εκδήλωση για να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Γλυφάδας, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της πόλης, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου.
Το δύσκολο έργο των προσφωνήσεων, αλλά και το σύνολο της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος σε συνεργασία με τους συναδέλφους του διεκπεραίωσαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης, δίδοντας τη σειρά που πρέπει.
Έτσι μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές, το ΔΣ των εργαζομένων τίμησε τους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν τη χρονιά που πέρασε από το Δήμο αλλά και από το ΚΑΠΠΑ. Ιδιαίτερες ευχές για περαστικά έστειλαν στον συνάδελφό τους Γιώργο Παπαδούδη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της εκδήλωσης μεταξύ ευχών και καλωσορίσματος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και τα οποία άκουσε με προσοχή ο Δήμαρχος. Μάλιστα δεσμεύτηκε σε μέρος αυτών λέγοντας πως έχουν προγραμματιστεί και θα διευθετηθούν.
Τα δώρα έδωσαν τη σκυτάλη στην κοπή της βασιλόπιτας. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου κλήθηκε να σταυρώσει την πίτα και να κόψει το πρώτο κομμάτι. «Είναι μεγάλη μου τιμή που εγώ κόβω την πίτα των εργαζομένων του Δήμου μας», είπε και προχώρησε στα τυπικά. Αμέσως μετά αφιέρωσε στον Θέμη Μπαλασσόπουλο το πρώτο κομμάτι της πίτας λέγοντας χιουμοριστικά πως «τώρα που συνταξιοδοτήθηκε θα καθίσει καμμιά 15αριά ημέρες και μετά θα ξαναδραστηριοποιηθεί».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κληρώσεις και δώρα για το σύνολο των εργαζομένων. Οι τυχεροί από τα φλουριά μπορεί να ήταν 6 και να απολάμβαναν άδεια, όμως ο Δήμαρχος πρότεινε στο ΔΣ να γίνει μια εκ νέου κλήρωση και να βγουν άλλοι 6 τυχεροί που το καλοκαίρι θα κερδίσουν διανυκτερεύσεις με τα ΚΑΠΗ. «Τα μέλη των ΚΑΠΗ είναι πιο νέα από εμάς», είπε, αν και όλοι έδειξαν περιχαρείς και ανέμεναν να επιλεγούν.
Και του χρόνου!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Φεβρουαρίου 2017]

Scroll to Top