Η Διοίκηση του Γκολφ διοργάνωσε μια γιορτή για τα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες

Γλυφάδα

Μια γιορτή με πολλά χαμόγελα, φαγητό και χορό διοργάνωσε η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ Γλυφάδας για τα ΑμεΑ παιδιά της πόλης. Ο Πρόεδρος του Γκολφ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΑμεΑ κ. Στέλιος Κουρουπάκης καλωσόρισε στο χώρο του γκολφ τις οικογένειες και τα παιδιά με τις ιδιαίτερες ικανότητες και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την καλή ποιότητα της ζωής τους. Στο γεύμα που διοργανώθηκε παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και ο νεοσύστατος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ «Εν πλω». Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ντίνα Σταύρου ευχαρίστησε τη διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης και το Δήμο Γλυφάδας για αυτή την ευγενική κίνηση και παρουσίασε εν συντομία το νεοσύστατο σύλλογο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τις εντυπώσεις από τη γιορτή έκλεψε η… Δέσποινα, καθώς την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλια της. Το τυπικό πρωτόκολλο των εκδηλώσεων δεν ακολουθήθηκε. Παρακάμφθηκε από το τραγούδι γενεθλίων που αυθόρμητα τραγούδησαν και τα υπόλοιπα παιδιά στη φίλη τους Δέσποινα. Στη συνέχεια από το σύλλογο, δυο παιδιά έδωσαν από μια ανθοδέσμη στο Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και στον Πρόεδρο του Γκολφ Στέλιο Κουρουπάκη.
Ήταν ένα ζεστό, φιλόξενο και οικογενειακό μεσημέρι. Τα παιδιά αμέσως μόλις γευμάτισαν, αποχωρίστηκαν τις καρέκλες τους και αφέθηκαν στους χορευτικούς ρυθμούς. Το πάρτυ διήρκησε πολύ και τα χαμόγελα των παιδιών ακόμη περισσότερο.
Στην εκδήλωση από το Δήμο παρέστησαν οι Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Στρατής Παναγάκος, Μάριος Κασσέρης, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Άννυ Καυκά, Σάσα Πατεράκη, Νίκος Λεβετσοβίτης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Ιανουαρίου 2017]