Εγγραφείτε στο Newsletter μας

ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ και «Άλιμος Όλοι Μαζί» Πίτα με άρωμα εθνικών και δημοτικών εκλογών

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 minutes

Εκδήλωση με έντονο το προεκλογικό στοιχείο, ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου και του συνδυασμού «Άλιμος Όλοι Μαζί». Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Νανά Βασιλείου καλωσορίζοντας τους παριστάμενους και τους βουλευτές που τίμησαν την εκδήλωση. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Μανώλης Μιχαλέτος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους που στηρίζουν την τοπική. «Οι συναντήσεις αυτές μας δίνουν ευκαιρία για να περνάμε καλά και να ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά και για να ενισχύουμε το κόμμα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έχουμε να κάνουμε πολλά», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.
Ο επικεφαλής της παράταξης Άλιμος Όλοι Μαζί και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσαμπαρλής εστίασε στα δημοτικά και μεταξύ άλλων μετέφερε σε τίτλους τα όσα έχουν εκτυλιχθεί στα δημοτικά δρώμενα από την διοίκηση Κονδύλη, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ στη σημερινή διοίκηση.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, κ.κ. Αλεξόπουλος και Τσάγκαρης. Μάλιστα ο κ. Τσάγκαρης υποσχέθηκε ότι το διάστημα που θα ακολουθήσει θα επανέλθουν πιο δυνατά στα δημοτικά δρώμενα ενισχύοντας την παρουσία της παράταξης. Η πλειοψηφία των ομιλητών εκτός των ευχών που έστειλε για καλή χρονιά, έπλεξε το εγκώμιο του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Μανώλη Μιχαλέτου και ευχήθηκε στον Νίκο Τσαμπαρλή να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Αλίμου. Ευχή που ο ίδιος έδειχνε να αποδέχεται με χαρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Γιώτα Προυντζοπούλου, η οποία κλήθηκε να κόψει και κομμάτι από την πίτα. Μεταξύ των παρευρισκομένων και Πρόεδροι – μέλη όμορων Τοπικών Οργανώσεων.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Ιανουαρίου 2017]

Scroll to Top