Βανδαλισμός – προβληματισμός στον Άλιμο

Άλιμος

Επιστολή κατοίκου στον «Π» περιγράφει την εικόνα καταστροφής που αντίκρισε στο μπαλκόνι του σπιτιού της επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές και εκφράζει την ανησυχία αλλά και τους προβληματισμού της. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Άλιμος,10-8-2015

Βανδαλισμός-προβληματισμός

Επιστρέφοντας από θερινές διακοπές στην οικία μου στον Άλιμο, αντίκρισα την παραπάνω εικόνα καταστροφής. Θραύσματα από βαριά γυάλινα ογκώδη αντικείμενα, πέτρες και λεμόνια, καθώς και τρεις δημοτικές απαγορευτικές πινακίδες επάνω στην βεράντα της οικίας μου.

Από συλλεχθείσες πληροφορίες, κατά τις νυχτερινές ώρες της 1ης προς 2ης Αυγούστου 2015, νεαροί δράστες,αφού έσπασαν και αποκόλλησαντις δημοτικές απαγορευτικές πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Αλίμου στο πάρκο-παιδική χαρά, πέριξ της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, από τον πάσσαλο που ήταν στερεωμένες, τις εκσφενδόνισαν μαζί με γυάλινα ογκώδη αντικείμενα και λεμόνια εντός της οικίας μου, προκαλώντας υλικές ζημίες.

Πέρα από το ποινικά κολάσιμο των ανωτέρω παράνομων πράξεων -καταστροφής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας – τόσο των νεαρών αυτουργών, όσο και των υπεύθυνων για την επιμέλειά τους κηδεμόνων τους, για τις οποίες έχουν ήδη επιληφθεί οι αρμόδιοι, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ειδικά σε αυτή την δύσκολη εποχή κρίσης, πρωτίστως ηθικών αξιών, που διανύουμε,αν οι νεαροί έφηβοι γαλουχούνται και ερεθίζονται με ιδανικά και πρότυπα βανδαλισμών.

Με εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΛΒΑΝΤΖΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ