12 μήνες Γκολφ Γλυφάδας: Ημερολόγιο του 2017 με σκίτσα του Ηλία Μακρή

Γλυφάδα

Tο γκολφ της Γλυφάδας έχει το δικό του ημερολόγιο για τη νέα χρονιά. Ένα ημερολόγιο γεμάτο σκίτσα από τον γνωστό γελοιογράφο Ηλία Μακρή. Κάθε μήνας με τη δική του πινελιά.
Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο κανείς βλέπει φωτογραφίες από το γκολφ της Γλυφάδας αλλά και χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Στέλιο Κουρουπάκη.
«Το Γκολφ της Γλυφάδας είναι σημείο αναφοράς για την πόλη, ανακαινίστηκε πλήρως και σας προσφέρει την ευκαιρία να το γνωρίσετε όλοι, ασχέτως ηλικίας, το συναρπαστικό άθλημα του γκολφ και να αποδράσετε μέσα στο υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον» τονίζει ο Πρόεδρος Στέλιος Κουρουπάκης στο εισαγωγικό του σημείωμα και συμπληρώνει:«Λένε πως το γκολφ είναι σαν τη ζωή. Για να ενεργήσεις σωστά, χρειάζεται να εστιάσεις, να συγκεντρωθείς και να αφοσιωθείς στο στόχο σου. Στις προκλήσεις των καιρών, σας χρειαζόμαστε όλους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους. Έτσι θα καταφέρουμε να αποδείξουμε πως ακόμα και το δύσκολο κατακτιέται».
Για το στολίδι της πόλης έκανε λόγο ο Δήμαρχος Γλυφάδας. «Το Γκολφ είναι το στολίδι της πόλης μας. Όσοι το επισκέπτεστε τακτικά, θα έχετε δει τα έργα υποδομής τόσο μέσα στις εγκαταστάσεις όσο και περιμετρικά του γηπέδου. Και θα δείτε το επόμενο διάστημα και πολλά ακόμη. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε το ολυμπιακό πλέον- αυτό άθλημα και να φέρετε τα παιδιάς που μπορούν να προπονηθούν δωρεάν».


 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Ιανουαρίου 2017]