Καλή Χρονιά με δυνατούς «Παλμούς»

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα η ομάδα του «Παλμού» και του «Pulse» υποδέχτηκε το νέο έτος ακολουθώντας το έθιμο με την κοπή της βασιλόπιτας. Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, στα γραφεία της εφημερίδας συγκεντρωθήκαμε για να ανταλλάξουμε και επίσημα τις ευχές μας και να βρούμε τον… τυχερό της χρονιάς! Συγκινησιακά φορτισμένη η ημέρα καθώς στην κοπή παρευρέθηκε και ο ιδρυτής του «Παλμού» Δημήτρης Φιλιππόπουλος, μετά της συζύγου του Χρυσούλας.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία στο χώρο – είχαμε και μια απουσία – ο εκδότης του «Παλμού» σταύρωσε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε καλή χρονιά και ξεκίνησε να μοιράζει τα κομμάτια. Παλμός και Pulse σε ένα κομμάτι αφού το ένα είναι μέρος του άλλου και πάνε μαζί. Η πεντανόστιμη βασιλόπιτα έγινε άφαντη στο δευτερόλεπτο. Και ξεκίνησε η αναζήτηση του τυχερού. Η αγωνία στα ύψη μέχρι που στο κομμάτι της Νικολέττας Βήκου βρέθηκε το φλουρί. «Πάντα τυχερή να είσαι» της ευχήθηκε ο εκδότης Παύλος Φιλιππόπουλος που της έδωσε και το αναμνηστικό δώρο για τη νέα χρονιά.
Η επετειακή στιγμή συμπληρώθηκε με τον ήχο της σαμπάνιας. Για το καλό! Αλλά και για… καλό κρύφτηκαν και μερικοί μην τους πετύχει ο φελλός στο άνοιγμα της.
Το απόγευμα κύλησε με χαμόγελα, χαρά και κέφι. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, πίστη και ελπίδα! Και φυσικά με δυνατούς… «Παλμούς». Και του χρόνου!

Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιώργος Καραβάνας, Έφη Φιλιπποπούλου, Παύλος Φιλιππόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιώργος Λαουτάρης, Νικολέττα Βήκου, Θανάσης Τσακαλάκης και ο Δημήτρης Φιλιππόπουλος με τη σύζυγό του Χρυσούλα.

 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Ιανουαρίου 2017]