Σύλλογος Μανιατών Νοτίων Προαστίων – ΑΞΙΟΣ ο νέος Επίσκοπος Σταυροπηγίου Αλέξιος Ψωΐνος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του νέου Επισκόπου Σταυροπηγίου κ.κ. Αλεξίου Ψωίνου (κατά κόσμον Σταματίου) έστειλε ο Σύλλογος Μανιατών Νοτίων Προαστίων.

«ΑΞΙΟΣ!!!

Το ΔΣ και τα Μέλη του Συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων εκφράζουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αγαπημένο μας, άξιο, σεμνό Ιερωμένο, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αλέξιο Ψωίνο (κατά κόσμον Σταμάτιο Ψωίνο), για την εκλογή & χειροτονία του ως νέου Επισκόπου Σταυροπηγίου.

Αισθανόμαστε πολύ μεγάλη χαρά & είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένας ικανότατος και μετριόφρων εκπρόσωπος του Θεού, με κύριο γνώρισμά του τον λιτό βίο, ένας άγιος άνθρωπος και συμπατριώτης μας από την ηρωοτόκο Μάνη & συγκεκριμένα από την Αρεόπολη Ανατολικής Μάνης, είναι από σήμερα ο νέος Επίσκοπος Σταυροπηγίου . Του ευχόμαστε  καλή δύναμη και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στις δύσκολες υποχρεώσεις του, γιατί το αξίζει & του οφείλονται. Για μία ακόμη φορά ΑΞΙΟΣ!!!

Γεώργιος Πιερράκος

Πρόεδρος Συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων

Ο Επίσκοπος Σταυροπηγίου Αλέξιος Ψωΐνος με τον εξάδελφο του & Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς Δανιήλ Ψωΐνου που διακονεί στην Αγ. Τριάδα Πειραιώς.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Νοεμβρίου 2023]

Scroll to Top