Ιακωβάτος Χρήστος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – «Κοντά σας στα εύκολα και στα δύσκολα»

Γλυφάδα Συνεντεύξεις

Ένα νέος και δραστήριος συμπολίτης μας, με κοινωνική προσφορά και επαγγελματική διαδρομή με ήθος, συνέπεια και εξέλιξη είναι ο Χρήστος Ιακωβάτος. Όποιος τον γνωρίζει, από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεται ότι είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός που δύσκολα απογοητεύεται, εύκολα ενθουσιάζεται και που με πάθος δραστηριοποιείται στα κοινά, έχοντας ως προτεραιότητα την αγάπη για την Γλυφάδα. Σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» και είναι σίγουρος πως οι συμπολίτες μας θα του δώσουν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσει επάξια από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Πάμε να συζητήσουμε μαζί του…

[Π]: Αποτελεί για εσάς αυτοσκοπό η εκλογή σας;

ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Η Γλυφάδα είναι η πόλη που ζω, μεγαλώνω και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά. Είναι η αγάπη που έχουμε για το ωραίο, για το βουνό, τη θάλασσα, τις γειτονιές της. Όντας ένας ενεργός και δραστήριος πολίτης, θεωρώ τιμητικό να με εμπιστευτούν οι συμπολίτες μου, για να τους εκπροσωπήσω και ως δημοτικός σύμβουλος, δίνοντάς μου την δύναμη οι προτάσεις και οι ανησυχίες τους να ακούγονται και να δρομολογούνται προς επίλυση. Η εκλογή  μου δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όμως θα είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών μου και των προτάσεων μου για την εξέλιξη της πόλης μας.

[Π]: Με δεδομένο ότι είστε επιχειρηματίας, εκτιμάτε ότι θα έχετε  χρόνο να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της πόλης;

Ι.Χ.: Είναι μεγάλο προσόν ο δημοτικός σύμβουλος να έχει την δουλειά του, να έχει ζήσει στην κοινωνία και να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της. Σίγουρα οι νέοι καλούμαστε να πετυχαίνουμε σε όλα και τα κοινά μας επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις, όμως σε ό,τι με αφορά θα διαθέσω κάθε δευτερόλεπτο που μπορώ για να βοηθήσω στο έργο που έχει ξεκινήσει ο Δήμαρχος μας.

[Π]: Εκτιμάτε ότι έχετε ελπίδες εκλογής με δεδομένο ότι δεν προέρχεστε από πολιτική οικογένεια;

Ι.Χ.: Η πολιτική μας αφορά όλους, ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ίσως εκείνοι που προέρχονται από πολιτική οικογένεια να έχουν και την γνώση (το Know How) πως να κάνουν εκλογές, όμως ο κόσμος αναγνωρίζει τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να στηρίξει για να τον εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο.

[Π]: Αν βρεθεί κάποιος μπροστά στην κάλπη γιατί να ψηφίσει το Χρήστο Ιακωβάτο και όχι κάποιον άλλο;

Χ.Ι.: Αν θέλει ειλικρίνεια, προσφορά, ανιδιοτέλεια και όραμα για το δήμο, η ψήφος στο Χρήστο Ιακωβάτο θα τον δικαιώσει. Επίσης, είναι σημαντικό να σας αναφέρω ότι έχω έρθει σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες μου προεκλογικά και η κύρια δέσμευσή μου απέναντί τους είναι ότι θα με βλέπουν και μετεκλογικά. Δε θα κλειστώ σε ένα γραφείο, θα παραμείνω ο Χρήστος που γυρίζει στις γειτονιές και αφουγκράζεται τις ανάγκες τους.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Σεπτεμβρίου 2023]