Ιακωβάτος Χρήστος: Τι χρειάζεται ο δημότης;

Γλυφάδα

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι είναι εκείνο που χρειάζεται ο δημότης για να είναι ικανοποιημένος στον τόπο που μεγαλώνει, δραστηριοποιείται και ζει. Όντας και οι ίδιοι κάτοικοι της Γλυφάδας είναι εύκολο να κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται και σε τι βαθμό είναι εφικτό ή αν έχει ήδη υλοποιηθεί. Σε συζητήσεις που κατά καιρούς έχω με τους συμπολίτες μου, λόγω και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, αλλά και της ενασχόλησής μου με τα κοινά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι:

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια πόλη καθαρή. Από την πόρτα του μέχρι τη γειτονιά και όλη την έκτασή της.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια πόλη με βασικές υποδομές (όπως πλατείες, παιδότοπους, χώρους άθλησης, πολιτισμού και αναψυχής, αποχετευτικό, όμβρια και αντιπλημμυρικά έργα).

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια πόλη φιλική και άμεση στην εξυπηρέτηση των προβλημάτων του μέσω αποδοτικών και εύχρηστων δημοτικών υπηρεσιών.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να νιώθει ασφάλεια.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και απαιτεί διαφάνεια και πληροφόρηση.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έναν Δήμαρχο με ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, με όραμα για την πόλη.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον δημοτικό του σύμβουλο που θα ακούει τις εύλογες ανάγκες του και θα εισηγείται αγόγγυστα προς επίλυση καθετί που ταλανίζει τη γειτονιά του και τον ίδιο.

Για όλα τα παραπάνω, σας ζητώ στις 8 Οκτωβρίου να στηρίξετε ξανά το Δήμαρχό μας Γιώργο Παπανικολάου και την παράταξη «Η Γλυφάδα μας» γιατί χάρη στη διοίκησή του η πόλη μας απολαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο δημότης.

Επιθυμώντας να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα της Γλυφάδας, σας ζητώ να με στηρίξετε για να σας εκπροσωπήσω επάξια από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση,

Ιακωβάτος Χρήστος

Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023]