Νίκος Λεβετσοβίτης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος: «Βάλαμε τις βάσεις να γίνει η Γλυφάδα πόλη πρότυπο»

Γλυφάδα

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες της Γλυφάδας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μας έδωσε τεράστια δύναμη αλλά επίσης μας γέμισε με μεγάλη ευθύνη. Δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που γίνεται στην πόλη και ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε.

Φτάνοντας στο τέλος της θητείας αυτής μπορώ να πω, κοιτώντας στα μάτια τους συμπολίτες μου, ότι ο Γιώργος Παπανικολάου ήταν ένας πολύ καλός Δήμαρχος που υλοποίησε, μαζί με όλους εμάς που ήμασταν δίπλα του, ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο άλλαξε προς το καλύτερο τη Γλυφάδα.

Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε σημαντικά έργα στην πόλη όπως, την ανάπλαση της παραλίας, το νεκροταφείο, παιδικές χαρές και παιδότοπους σε κάθε γειτονιά, την ανακατασκευή των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.

Με αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της, η δημοτική αρχή κατάφερε με πράξεις να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και να βάλει τις βάσεις για να γίνει η Γλυφάδα μία πόλη πρότυπο.

Οι βάσεις, λοιπόν, έχουν μπει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο τα επόμενα χρόνια. Γιατί ο Γιώργος Παπανικολάου και όλοι εμείς που τον στηρίζουμε σε αυτήν την προσπάθεια, έχουμε βάλει σκοπό να κάνουμε τη Γλυφάδα ακόμη ομορφότερη, περισσότερο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες και με καλύτερες υποδομές.

Ο συνδυασμός, «η Γλυφάδα μας», έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αλλαγών και παρεμβάσεων για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην καθαριότητα, στην ανακύκλωση, στα σχολεία, στο οδικό δίκτυο και το κυκλοφοριακό, στον οδοφωτισμό και αλλού.

Επίσης έχουμε βάλει τις βάσεις για το ειδικό σχολείο, το νέο κέντρο πολιτισμού και το πρώτο σύγχρονο οικολογικό σχολείο – μια υπερσύγχρονη υποδομή στην οποία θα μετεγκατασταθεί το 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Στο παραλιακό μας μέτωπο συνεχίζουμε την ανάπλαση, με πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο και προχωράμε στη σύνδεση της ακτογραμμής με το εμπορικό κέντρο με μια Εσπλανάδα.

Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε σχέδιο για τα επόμενα χρόνια, το οποίο καταθέτουμε στους συμπολίτες μας και ελπίζω να μας δώσουν τη δύναμη να το υλοποιήσουμε. Για μία Γλυφάδα, ανθρώπινη, φιλόξενη και ξεχωριστή.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023]