Παύλος και Κατερίνα: Μια μέρα με πολύ συναίσθημα και χαρά!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν για τον «ΠΑΛΜΟ» το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, αφού γάμος έγινε σ’ ωραίο περιβόλι, αυτό του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Γλυφάδας. Ο εκδότης – ιδιοκτήτης της εφημερίδας μας Παύλος Φιλιππόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Βάρσου. Το ραντεβού είχε δοθεί στις 19:00, όμως ο γαμπρός είχε λάβει τη θέση του νωρίτερα και ήταν πανέτοιμος για το νέο σοβαρό του ρόλο. Χαμογελαστός και δεκτικός στα πειράγματα των φίλων. Στο πλευρό του και οι γονείς του, Δημήτρης και Χρυσούλα. Οι πρώτες κόρνες σήμαναν τον ερχομό της νύφης. Όταν έφθασε ως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα έφυγαν από το γαμπρό και στράφηκαν πάνω της. Λαμπερή μέσα στο λευκό νυφικό με το μακρύ πέπλο, βγήκε από το κάμπριο αυτοκίνητο και κοντοστάθηκε. Είχε υιοθετήσει ένα look με χαλαρές μπούκλες και τα μαλλιά της μισοπιασμένα.
Συνοδευόμενη από τον πατέρα της Αντώνη και τον αδελφό της Γιάννη, παραδόθηκε στο γαμπρό και έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα για την κοινή τους ζωή.
Κουμπάροι του ζευγαριού δύο καλοί φίλοι, ο Γιάννης Σαρρής και η Ευαγγελία Συρίγου. Με το πέρας του μυστηρίου και την έξοδο από τον Ιερό Ναό το ρύζι έπεσε βροχή! Το ίδιο και οι ευχές για βίον ανθόσπαρτον!
Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη, τον π. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννη Μπαλάφα, τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, τον Διοικητή του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Γλυφάδας Μάριο Κασσέρη, τον π. Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ Γλυφάδας και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Λεβετσοβίτη, τον Γραμματέα του ΔΣ Γλυφάδας Σταμάτη Σκαμπαρδώνη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλίμου Νίκο Παπανικολάου, τον πολιτευτή και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας Νίκο Παπάζογλου. Όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έστειλαν εκπροσώπους τους.
Να μας ζήσουν!
Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!

Scroll to Top