Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μία ξεχωριστή και συγκινητική βραδιά υποστήριξης του Γιάννη Μπαλάφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Mία ξεχωριστή και συγκινητική βραδιά έζησε την Τρίτη 9 Μαΐου, λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Β3 Νότιο Τομέα Αθήνας Γιάννης Μπαλάφας. Μεγάλη παρουσία αγαπημένων φίλων και συντρόφων-συντροφισσών σε μια βραδιά γεμάτη με ενθουσιασμό και αισιοδοξία που απέδειξε ότι η αγάπη και η εκτίμηση στο πρόσωπο του με τα χρόνια όχι μόνο μένει αναλλοίωτη και ισχυρή αλλά διευρύνεται.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους για την παρουσία και τη στήριξή σας. Προχωράμε μαζί, δυνατά και ενωτικά, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21 Μαΐου. Προχωράμε δυνατά για την πολιτική αλλαγή! Για δικαιοσύνη παντού! Για να κάνουμε πράξη το “Συμβόλαιο Αλλαγής” του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!», είπε στην κεντρική του ομιλία ο κ. Μπαλάφας.
Ενώ σε σημεία της τοποθέτησής του ζήτησε οι πολίτες να σταθούν «Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την προοδευτική διακυβέρνηση. Τείνουμε το χέρι σε μια ισότιμη συνεργασία όλων των αριστερών, προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας. Σταθερές κυβερνήσεις δίνει η λαϊκή πλειοψηφία, όχι οι εκλογικοί νόμοι».

Με ξεκάθαρη φωνή ο κ. Μπαλάφας διαμήνυσε ότι ψηφίζουμε: «για να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη ακρίβεια που φτωχοποιεί τους πολλούς για να θησαυρίσουν με «ουρανοκατέβατα κέρδη» οι λίγοι. Για να μπει ένα τέρμα στη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.
Ψηφίζουμε όχι απλά για το ποιοι θα έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, αλλά και για το είδος δημοκρατίας που θα έχουμε. Ψηφίζουμε και για τις παρακολουθήσεις, για την ελευθερία του Τύπου, για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, για να σταματήσει η οικογενειοκρατία…».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Μαΐου 2023]

Scroll to Top