Νίκος Παπάζογλου, η δική σου φωνή στο Κοινοβούλιο

Βουλή

Ο Νίκος Παπάζογλου βγαίνει μπροστά και παλεύει για την Ελλάδα της διαφάνειας, την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, την Ελλάδα της εξωστρέφειας! Στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο, αγωνίζεται για τους συμπολίτες του και επισημαίνει ότι «στις 21 Μαΐου η ψήφος στην «Ελληνική Λύση» σημαίνει ψήφος για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της εθνικής ασφάλειας, του δικαιώματος στην εργασία, την προστασία του εισοδήματος όλων των Ελλήνων και τη διαρκή βελτίωση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας!».

Όσοι γνωρίζουν ήδη το Νίκο Παπάζογλου και όσοι νέοι τον γνώρισαν κατά την προεκλογική του περιοδεία, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που κυρίως προσφέρει, που είναι ανιδιοτελής, που έχει μεράκι, ιδέες και όρεξη να συνεχίσει να προσφέρει από κάθε τομέα.

Ο Νίκος Παπάζογλου στην διαδρομή του έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Φιλάνθρωπος, ευαισθητοποιημένος κι έτοιμος πάντα να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, καταγράφει στο ενεργητικό του παρεμβάσεις που έλυσαν προβλήματα, διευκόλυναν την καθημερινότητα της μαθητικής κοινότητας της πόλης και βοήθησαν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας ενεργά και με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ως πρώην Πρόεδρος δε της Σχολικής Επιτροπής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο σχολείο με δικές του δαπάνες, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και υγιεινής διαβίωσης των μαθητών.


Υπάρχουν λύσεις

Υπάρχουν οι δυνατότητες να ανακουφιστούν τα Ελληνικά νοικοκυριά από τους αντιπροσώπους τους στη Βουλή. Και είναι τόσο απλό αλλά τόσο γενναιόδωρο από τους 300 της Βουλής.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας με την «Ελληνική Λύση» Νίκος Παπάζογλου τολμά μια πρωτοποριακή ιδέα και εύχεται να συμφωνήσουν όλοι, κόμματα και βουλευτές με αυτήν.

«Προτείνω να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα της επόμενης Βουλής, που θα προκύψει μετά τις εκλογές, κάθε βουλευτής να δίνει το ποσό των 2.000 ευρώ κάθε μήνα, μέσα από την βουλευτική του αποζημίωση.

Εγώ προσωπικά προτίθεμαι αν εκλεγώ, να προσφέρω ολόκληρη την βουλευτική μου αποζημίωση, διότι δεν σκοπεύω να επωφεληθώ της εκλογής μου, αλλά επιχειρηματίας ων, διαβιώ από την επιχείρησή μου.

Αν λοιπόν οι 300 βουλευτές προσφέρουν 2.000 ευρώ κάθε μήνα, συγκεντρώνονται 600.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 7.200.000 ευρώ το χρόνο.

Με αυτά τα χρήματα, αν πράγματι αγαπάμε τους Έλληνες συμπατριώτες μας, θα μπορούν να αναγείρονται κατοικίες, που θα προσφέρονται κατόπιν κλήρωσης στους οικονομι8κά ασθενέστερους, όπως ίσχυε παλαιότερα με την Εργατική κατοικία.

Παραδείγματος χάριν, αγοράζοντας οικόπεδο 1.000 τ.μ., με συντελεστή δόμησης 70%, χτίζουμε οικοδομή 10 ορόφων και έχουμε 70 διαμερίσματα των 100 τ.μ. μικτά με θέσεις υπογείων παρκινγκ και αποθηκών.

Το κόστος αγοράς οικοπέδου και ανέγερσης της οικοδομής των 70 διαμερισμάτων ανέρχεται με σημερινές τιμές στο ύψος των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Δηλαδή κάθε χρόνο θα μπορούν να στεγαστούν ΔΩΡΕΑΝ 70 οικογένειες Ελλήνων πολιτών με οικονομικά προβλήματα.

Σήμερα με την ραγδαία αύξηση των ενοικίων για ένα δυάρι διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας απαιτούνται 300 με 400 ευρώ ενοίκιο το μήνα και για τα βόρια και νότια προάστια το κόστος του ενοικίου υπερβαίνει σήμερα τα 700 ευρώ αντίστοιχα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σήμερα υπάρχει και μεγάλη έλλειψη ενοικίασης σπιτιών επί μονίμου βάσεως, διότι έχουν αγοραστεί και εξακολουθούν να αγοράζονται από αλλοδαπούς με την διαδικασία της GOLD VISA».


Την πρώτη Κυριακή ο Νίκος στη Βουλή

Με λίγα λόγια…

Ο Νίκος Παπάζογλου γεννήθηκε στα Κάτω Πετράλωνα και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1974.

Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου του Βερολίνου στις εφαρμογές Lazer σε ανθρώπινους ιστούς.

Με μακρά εργασιακή εμπειρία, πάντοτε στον ιδιωτικό τομέα, υπομονή, επιμονή και στοχοπροσήλωση διακρίθηκε στον τομέα της επιχειρηματικότητας και σήμερα πλέον διατελεί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. ενώ είναι και ο βασικός μέτοχος του ομίλου εταιρειών Α.Γ.Ν. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (SUPER FOODS ΑΕ – ΦΑΡΜΕΞ ΑΕ – ΠΑΦΑΡΜ Αφοί Παπάζογλου ΑΕ – ΙΝΤΕΡΟΠΤΙΚ Α.Ε. – ΝΟΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. – Α.Γ.Ν. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.), ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους.

Είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας.

Μέλος του συμβουλίου του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) Ελληνοαφρικανικού Επιμελητηρίου.

Ενεργό μέλος του Ελληνοαμερικανικού, του Γερμανικού και του Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς κι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.