Τρεις Γλυφαδιώτες στην Εθνική Αποστολή για το Άγιο Φως

Γλυφάδα

Τρεις Γλυφαδιώτες συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – στην πολυάριθμη Εθνική Αποστολή που μετέβη στα Ιεροσόλυμα για να παραστεί στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός. Αυτοί ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάριος Κασσέρης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας Στέλιος Κουρουπάκης και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ασπρογέρακας. Το μονοήμερο ταξίδι αν και είχε αρκετή σωματική κούραση λόγω της κεκτημένης ταχύτητας που επέβαλαν οι ρυθμοί, ήταν ξεκούραστο πνευματικά λόγω της θρησκευτικής ανάτασης.

«Η συγκίνηση και η συναισθηματική φόρτιση δεν μπορούν να αποτυπωθούν. Το να παρευρίσκεσαι στους ιερότερους χώρους της Χριστιανοσύνης μια τέτοια ημέρα και να ψάλλεις το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στον Πανάγιο Τάφο είναι κάτι το ασύλληπτο. Ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Προξενείο για την άψογη οργάνωση. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!», έγραψε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάριος Κασσέρης μεταδίδοντας και οπτικό υλικό από την επίσκεψη στους Άγιους Τόπους.

«Μεγάλη τιμή για μένα και ξεχωριστή εμπειρία, αυτό το Πάσχα, που παρευρέθηκα στον  Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ, για την αφή του Αγίου Φωτός. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με φως και αγάπη!», ήταν το μήνυμα του Προέδρου του ΚΑΠΠΑ Στέλιου Κουρουπάκη.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 22 Απριλίου 2023]