«Φωτεινή Πόλη» – Δημήτρης Ευαγγέλου: «Κάτι αλλάζει στην Ηλιούπολη!»

Ηλιούπολη

Σεμνή και διακριτική ήταν ηπρογραμματισμένη εκδήλωση για την παρουσίαση της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ευαγγέλου.

Ο λόγος ήταν τα έντονα συναισθήματα που βιώνουμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, στη μεγάλη πλειονότητα τους νέων στην ηλικία που μας έχουν συνταράξει.

Οι αίθουσες του αναψυκτηρίου και ο περιβάλλων χώρος γέμισε από κόσμο και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα για το αισιόδοξο αύριο και την αποφασιστικότητα για να αλλάξει σελίδα η Ηλιούπολη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος για το κύρος και την αξιοπιστία των εκπομπών του στην κρατική τηλεόραση, Φάνης Παπαθανασίου και η διερμηνέας Νοηματικής Νεφέλη Ράντου.

Ο Δημήτρης Ευαγγέλου υπήρξε ξεκάθαρος στην πολιτική του τοποθέτηση και τόνισε ότι οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες ζητούν «να πάψει η Ηλιούπολη να διοικείται από τα ίδια και ίδια πρόσωπα που εναλλάσσονται στην Αυτοδιοίκηση, δίχως να αλλάζει τίποτα στην πόλη».

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι, να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες ανάγκες της, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων και υποδομών που έχουν αδικαιολόγητα καθυστερήσει, να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στην απραξία και στην κωλυσιεργία, να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα της σημερινής Δημοτικής αρχής».

Την ίδια ημέρα ανακοινώθηκαν και οι πρώτοι 35 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι μαζί με τις ομάδες εργασίας, θα καταρτίσουν το πρόγραμμα της παράταξης και σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών.

«Σας καλούμε και σας προσκαλούμε να το μελετήσετε και να μας πείτε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις. Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει! Με δύναμη την υποστήριξή σας θα κάνουμε την Ηλιούπολη πόλη καθαρή, πόλη πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, πόλη ευημερίας. Θα φτιάξουμε μια πόλη με δική της ταυτότητα. Μια πόλη που θα ξεχωρίζει. Θα γίνει ξανά η Ηλιούπολη αυτό που πραγματικά είναι.  Θα γίνει ξανά η Ηλιούπολη Φωτεινή πόλη!», ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει σε κάθε γειτονιά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών φορέων της πόλης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Μαρτίου 2023]