Forum ΣΠΑΥ 2023: «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη ημέρα»

ΣΠΑΥ

Το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς… έρχεται στις 23 & 24 Ιανουαρίου

Σε ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων, ο Υμηττός, το βουνό που «κρύβει» απίστευτες ομορφιές, φιλοξενεί δεκάδες σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας και συνυπάρχει αρμονικά με τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια, μπαίνει ξανά στο επίκεντρο όλης της χώρας.

7 Υπουργοί, 33 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά πάνω από 100 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές (Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων κ.α.) συμμετέχουν ενεργά στο κορυφαίο Forum για το περιβάλλον – που γίνεται θεσμός – από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντολογικό σύνδεσμο της χώρας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, με τίτλο «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη ημέρα».

Καινοτομία του 2ου FORUM είναι ότι έχει διήμερη διάρκεια και αποτελείται από 10 τραπέζια διαλόγου με απώτερο στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και Δήμων, συνδιαμορφώνοντας την περιβαλλοντική ατζέντα της επόμενης ημέρας.

Το μήνυμα είναι σαφές… «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ουσιαστικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας. Αυτοδιοίκηση, εργαλεία και εθελοντές είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας»!

Η επίσημη έναρξη θα δοθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη.

Μείνετε συντονισμένοι…

Δείτε το Πρόγραμμα σε μορφή e-book εδώ:

https://online.anyflip.com/hgxs/dkzj/mobile/index.html

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Ιανουαρίου 2023]