Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ροταριανός Όμιλος “Βούλα – Πανόραμα”: Συνεστίαση με πολλαπλά μηνύματα για την εξάλειψη της Βίας των Γυναικών

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, ο Ροταριανός Όμιλος Βούλα Πανόραμα πραγματοποίησε συνεστίαση με πολλαπλά μηνύματα.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο η Αντιδήμαρχος Παιδείας Βίκυ Σφήκα ανέγνωσε χαιρετιστήρια επιστολή.

Ακολούθως, τη συνεστίαση προλόγισε η πΔ Μάρη Δεληβοριά ARPIC Zone 21B, Πρόεδρος Επιτροπής DEI 2475 Περ. Δ.Ρ., COL representative 2020-2023, Task force ICCs και η επικεφαλής του Τομέα Ισότητας Περιφερειών Ελλάδος  Φωτεινή Βρύνα.

Στην ομιλία τους εστίασαν στην κακοποίηση των γυναικών, σε στατιστικές και πραγματικά περιστατικά, μεταδίδοντας την ρεαλιστική εικόνα που επικρατεί σήμερα και το πως μπορεί αυτή να ανατραπεί με την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενημέρωση.

Η συνεστίαση ολοκληρώθηκε με επίδειξη μόδας, ευγενική προσφορά του μέλους του Ομίλου ρ. Έλενα Κουλαουζίδου. Τρία υπέρλαμπρα κορίτσια φόρεσαν εκπληκτικές δημιουργίες και παρουσίασαν την συλλογή Χειμώνας 2022 – 2023.

Οι συμμετέχοντες θαύμασαν την όμορφη βραδιά που είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης επρόκειτο να διατεθούν σε ίδρυμα που φιλοξενεί κορίτσια, μέσα στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος του Ομίλου σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Προέδρου Δ.Ρ. Jennifer Jones «Empowering Girls» (Ενδυνάμωση Κοριτσιών έως 18 ετών).

Στο κλείσιμο της βραδιάς ο ρ. Δημήτρης Οικονόμου απέδωσε το αναμνηστικό στην πΔ Μάρη Δεληβοριά,  ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Θεόδωρος Καράσσος μαζί με την ρ. Πόπη Λαμπροπούλου παρέδωσε το αναμνηστικό στην ρ. Έλενα Κουλαουζίδου καθώς και στην Φωτεινή Βρύνα.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Δεκεμβρίου 2022]

Scroll to Top