Περιοδεία Ο.Μ. Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Άνω Γλυφάδα

Γλυφάδα

Περιοδεία στην Άνω Γλυφάδα πραγματοποίησε ηΟ.Μ. Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. την Τρίτη 1η Νοεμβρίου μαζί με τον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θανάση Θεοχαρόπουλο. Συνομίλησαν με καταστηματάρχες, μικρομεσαίους, πολίτες. Ακούσανε προσεκτικά τα προβλήματά τους και παρουσιάσανε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Με τις δράσεις αυτές καλούν όλους και όλες να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία και τη συγκέντρωση των συνδικάτων της 9ης Νοεμβρίου.

«Η κυβέρνηση των σκανδάλων, των υποκλοπών, της ακρίβειας, θα πάρει δυναμική απάντηση κατά την Γενική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Η εξελισσόμενη συρρίκνωση των μισθών και της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, είναι  αποτέλεσμα της στρατηγικής που ακολουθεί απέναντι στην ακρίβεια εδώ και πάνω από έναν χρόνο η κυβέρνηση της ΝΔ.

Αυτή η επιπρόσθετη κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία εξαιτίας των πολιτικών Μητσοτάκη, το μείγμα αφαίμαξης των εργαζομένων και των νοικοκυριών, με ταυτόχρονη εκτίναξη των ολιγοπωλιακών υπερκερδών, δεν κρύβεται σε κανένα «καλάθι» εξαπάτησης. Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή», τόνισαν.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Νοεμβρίου 2022]